Witam,
XIII Zlot MB/8 Club Poland przeszedł już do historii. Chciałbym podziękować
WSZYSTKIM, którzy przyczynili się do organizacji tej imprezy.
Organizatorom:
-
Stawrosowi, to z Nim przejechaliśmy wszystkie szutry w bliższej i dalszej odległości od Rucianego, to On zaproponował lokalizację, ośrodek wczasowy. Bez jego znajomości Rucianego i okolic byłoby znacznie trudniej zorganizować zlot
-
Ewelinie, tak jak powiedziałem w niedzielę, wspierała mnie na każdym kroku, dopingowała. Ale także bardzo pomogła przy drukowaniu materiałów i załatwiła część nagród
-
Małgosi - prawdziwa kierowniczka biura, stanowczo i z zaangażowaniem zajęła się całym zapleczem kwaterunkowo-meldunkowo-zapisowym.
-
Sebianowi - to On spędził wiele godzin nad przygotowaniem itinerera, i materiałów na punktach kontrolnych. Spisał się świetnie - nie słyszałem zastrzeżeń do zawartości Kart Drogowych
-
Komornickowi - z Nim jestem gotów robić jeszcze wiele zlotów. Zaangażowany w 300% w organizację. Wiele rzeczy wziął na siebie i wywiązywał się z przydzielonych zadań wspaniale - WIELKI SZACUN Krzysiu
-
Kalemu i Lucynce, to od Nich mieliśmy piwo, bardzo sprawne policzenie punktów dzięki uprzednio przygotowanemu formularzowi
-
Workowi, dzięki Niemu mogliście sobie postrzelać, to On czekał na Was wszystkich w piątek i nakierowywał na parking. Bardzo pomagał w czasie zlotu, myślami będąc na pewno przy żonie i nadchodzącym potomkiem.
-
Maćkowi, Kasi i Monice. Wsparli Nas w trakcie zlotu. Pomagali na punktach, dzięki Kasi mamy olbrzymi materiał wideo, który jest teraz obrabiany
Chciałbym też podziękować tym, ktorzy wsparli nasz zlot, nie będąc jego organizatorami:
-
Skowron, przygotował dla nas piękne projekty identyfikatorów, okładki karty Drogowej, plakatów i tablic. Wydrukował nam też część tych materiałów
-
Soyerowi - to dzięki Niemu mieliśmy tablice i identyfikatory
-
Wadimowi - dzięki Niemu mieliście na balu komandorskim olbrzymią ilość napoju chmielowego.
Oczywiście, wspomniane przeze mnie zasługi to tylko część włożonego wysiłku. Wszyscy w pełni zaangażowali się w ten zlot i zapewne dlatego wyszło tak wspaniale. BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ !!!
Chciałbym też podziękować wszystkim
Uczestnikom. To Wy stworzyliście tak wspaniałą atmosferę i to dzięki Wam ta impreza się udała. Dla Waszych uśmiechów warto było zrobić ten zlot
Na koniec jeszcze raz pragnę podziękować sponsorom i partnerom:
Burmistrzowi Gminy Ruciane-Nida
www.csv.pl
www.zelazko.com.pl
www.mercedesbroler.pl
www.moto.pl
www.classicauto.pl[/img]