MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pn cze 23, 2025 3:56 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dziękuję ;)
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Witam,

XIII Zlot MB/8 Club Poland przeszedł już do historii. Chciałbym podziękować WSZYSTKIM, którzy przyczynili się do organizacji tej imprezy.

Organizatorom:
- Stawrosowi, to z Nim przejechaliśmy wszystkie szutry w bliższej i dalszej odległości od Rucianego, to On zaproponował lokalizację, ośrodek wczasowy. Bez jego znajomości Rucianego i okolic byłoby znacznie trudniej zorganizować zlot

- Ewelinie, tak jak powiedziałem w niedzielę, wspierała mnie na każdym kroku, dopingowała. Ale także bardzo pomogła przy drukowaniu materiałów i załatwiła część nagród

- Małgosi - prawdziwa kierowniczka biura, stanowczo i z zaangażowaniem zajęła się całym zapleczem kwaterunkowo-meldunkowo-zapisowym.

- Sebianowi - to On spędził wiele godzin nad przygotowaniem itinerera, i materiałów na punktach kontrolnych. Spisał się świetnie - nie słyszałem zastrzeżeń do zawartości Kart Drogowych

- Komornickowi - z Nim jestem gotów robić jeszcze wiele zlotów. Zaangażowany w 300% w organizację. Wiele rzeczy wziął na siebie i wywiązywał się z przydzielonych zadań wspaniale - WIELKI SZACUN Krzysiu

- Kalemu i Lucynce, to od Nich mieliśmy piwo, bardzo sprawne policzenie punktów dzięki uprzednio przygotowanemu formularzowi

- Workowi, dzięki Niemu mogliście sobie postrzelać, to On czekał na Was wszystkich w piątek i nakierowywał na parking. Bardzo pomagał w czasie zlotu, myślami będąc na pewno przy żonie i nadchodzącym potomkiem.

- Maćkowi, Kasi i Monice. Wsparli Nas w trakcie zlotu. Pomagali na punktach, dzięki Kasi mamy olbrzymi materiał wideo, który jest teraz obrabiany

Chciałbym też podziękować tym, ktorzy wsparli nasz zlot, nie będąc jego organizatorami:
- Skowron, przygotował dla nas piękne projekty identyfikatorów, okładki karty Drogowej, plakatów i tablic. Wydrukował nam też część tych materiałów

- Soyerowi - to dzięki Niemu mieliśmy tablice i identyfikatory

- Wadimowi - dzięki Niemu mieliście na balu komandorskim olbrzymią ilość napoju chmielowego.

Oczywiście, wspomniane przeze mnie zasługi to tylko część włożonego wysiłku. Wszyscy w pełni zaangażowali się w ten zlot i zapewne dlatego wyszło tak wspaniale. BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ !!!

Chciałbym też podziękować wszystkim Uczestnikom. To Wy stworzyliście tak wspaniałą atmosferę i to dzięki Wam ta impreza się udała. Dla Waszych uśmiechów warto było zrobić ten zlot ;-)

Na koniec jeszcze raz pragnę podziękować sponsorom i partnerom:

Burmistrzowi Gminy Ruciane-Nida

Obrazek

Obrazek

www.csv.pl

Obrazek

www.zelazko.com.pl

Obrazek

www.mercedesbroler.pl

Obrazek

www.moto.pl

Obrazek

www.classicauto.pl[/img]

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Tytuł:
Moderator
Moderator
Awatar użytkownika

Numer GG: 183187
Idzikowi za objeżdżanie trasy, rozmowy z miejscowymi, koordynowanie całego "bałaganu", stanie na punktach kontrolnych wiele innych rzeczy o których ze wzruszenia zapomniałem

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

Numer GG: 309237
Ja też dziękuję wszystkim za wspólny zlot, organizatorom za pełne wzajemne zrozumienie, uczestnikom za wspaniałą atmosferę, Idzikowi za pełne dowodzenie, Stawrosowi...za wspólne patrzenie na horyzont przez prawą burtę 8)

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Numer GG: 34862
Komornick pisze:
Stawrosowi...za wspólne patrzenie na horyzont przez praw± burtê

a kapitanowi ? [totalszok] [zlosnik]

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Idzik pisze:
- Stawrosowi, to z Nim przejechaliśmy wszystkie szutry w bliższej i dalszej odległości od Rucianego, to On zaproponował lokalizację, ośrodek wczasowy. Bez jego znajomości Rucianego i okolic byłoby znacznie trudniej zorganizować zlot

- Ewelinie, tak jak powiedziałem w niedzielę, wspierała mnie na każdym kroku, dopingowała. Ale także bardzo pomogła przy drukowaniu materiałów i załatwiła część nagród

- Małgosi - prawdziwa kierowniczka biura, stanowczo i z zaangażowaniem zajęła się całym zapleczem kwaterunkowo-meldunkowo-zapisowym.

- Sebianowi - to On spędził wiele godzin nad przygotowaniem itinerera, i materiałów na punktach kontrolnych. Spisał się świetnie - nie słyszałem zastrzeżeń do zawartości Kart Drogowych

- Komornickowi - z Nim jestem gotów robić jeszcze wiele zlotów. Zaangażowany w 300% w organizację. Wiele rzeczy wziął na siebie i wywiązywał się z przydzielonych zadań wspaniale - WIELKI SZACUN Krzysiu

- Kalemu i Lucynce, to od Nich mieliśmy piwo, bardzo sprawne policzenie punktów dzięki uprzednio przygotowanemu formularzowi

- Workowi, dzięki Niemu mogliście sobie postrzelać, to On czekał na Was wszystkich w piątek i nakierowywał na parking. Bardzo pomagał w czasie zlotu, myślami będąc na pewno przy żonie i nadchodzącym potomkiem.

- Maćkowi, Kasi i Monice. Wsparli Nas w trakcie zlotu. Pomagali na punktach, dzięki Kasi mamy olbrzymi materiał wideo, który jest teraz obrabiany

Chciałbym też podziękować tym, ktorzy wsparli nasz zlot, nie będąc jego organizatorami:
- Skowron, przygotował dla nas piękne projekty identyfikatorów, okładki karty Drogowej, plakatów i tablic. Wydrukował nam też część tych materiałów

- Soyerowi - to dzięki Niemu mieliśmy tablice i identyfikatory

- Wadimowi - dzięki Niemu mieliście na balu komandorskim olbrzymią ilość napoju chmielowego.

a Idzik odnalazł w nas te wszystkie umiejętności i skrupulatnie wykorzystał na chwałę klubu i ku uciesze zlotowników :). Dzięki Mistrzu Komandorze :)
:kwiaty1x:

http://www.beczkolandia.pl
http://www.kali-tramp.pl

Ostatnio zmieniony czw wrz 11, 2008 10:19 pm przez kali, łącznie zmieniany 2 razy.

Tytuł:
Swoja BABA
Awatar użytkownika

Kubitus pisze:
Komornick pisze:
Stawrosowi...za wspólne patrzenie na horyzont przez prawą burtę

a kapitanowi ? [totalszok] [zlosnik]

Kapitanowi Faryjowi:)? za usmiech i zrozumienie spadajacego nieoczekiwanego deszczu przy bezwietrznej pogodzie i pelnego gwiazd nieba:))
a przy okazji.... ja rowniez dziekuje uczestnikom za dyscypline, usmiech i mile slowa, a organizatorom-za sprawnosc, zrozumienie w lot wszystkiego co trzeba bylo zrobic i wzajemna pomoc..a zwlaszcza Idzikowi i Stawrosowi .....za pomysl zlotu na Mazurach.....
pozdr.M

W114 250 '71 Amelka:)
Yariska AMG:) 1.4 '10

Tytuł:
Klubowicz

Numer GG: 267496
Grupa warszawska zrobiła wcześniej 2 zloty, na których starała się zawsze czymś zaskoczyć. To przede wszystkim Idzik i Stawros przyczynili się do tego, że XIII zlot pobił (żeby napisać, że wciągnął nosem) te 2 pozostałe, a sądząc chociażby po słowach Bodzia i absolutnie nie umniejszając zasług żadnemu z dotychczasowcych organizatorów zlotów - prawdopodobnie wszystkie wcześniejsze. Nawet jako współorganizator (choć to za duże słowo, bo itinerer to rodzaj ozdoby do trasy) byłem zaskoczony zarówno pięknem i pomysłowością wytyczonej przez nich trasy, jak i rejsem po mazurskich jeziorach. Gratulacje przede wszystkim dla nich oraz pełen szacunek dla pozostałych współorganizatorów i osób wspierających zlotowe działania.

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00