hej wszystkim
Akurat tak się składa że uzbierałem ostatnio troszke pieniążków i na przestrzeni najbliższych 3-4 mieięcy chcę kupić BMW serii 7 z początku lat 90...
Przepraszam, wiem że to forum Mercedesa, ale jednak BMW troszkę pokrewne jest pod względem kofortu, wyposażenia(niejednokrotnie lepszego) no i prowadzenia, Ostatnio mam często okazje prowadzić taki samochód z silnikiem 3.5 litra i jest to dla mnie coś pięknego.
Z początku zastanawiałem sie nad w124, ale ostatniego czasu po jazdach Beemką spodobała mi się.
Wiem, iż wielu z was miało do czynienia z takimi autami i prosiłbym o pomoc w doradznei jaki silnik jest najodpowienidniejszy, w jakich orientacynych cenach kupic dobre auto, bo z ogłoszeń często autka sa w rozbieżności od 7 tysięcy do 16...
Dziekuje za rady i z góry mówię iż merc zostaje w rodzinie bo z mojej strony to już jest miłość do tego samochodu(w123) i nie pozbędę się go, Chcę go zacząć robic do super satnu, a Beemka się poruszać na codzień, aha no i co myślicie o gazie w modelach 7 ?? Akurat ta Beemka co sie nią porusazm ostatnio ma gaz i jeździ bardzo przyzwoicie, nei ma co narzekać...
Pozdrawiam i nie chciałbym odpowiedzi typu to jest forum merca i nie powinno sie zadawać pytań o inne autka, ale jest to dla mnie jedyne rzetelne forum, gdzie moge sie dowiedzie czegoś o samochodach...
Nie wiem gdzie się zachaczyć o poznanie tych autek( serii 7), dlatego pytam Was...
Marek