MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz lip 27, 2025 5:53 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Co za debil!!!!
kombatant
Awatar użytkownika

U mnie pod szkołą dostrzegłem Mercedesa 124 z przodem od okulara!!!
Wygląda do gorzej niż źle. Facet niewie co robi. :evil: :evil: Jak go spotkam to mu powiem co o nim sądze [cool]

Tytuł:
postmajtek

widzisz kolego jemu moze nie podobal sie seryjny 124 i sobie zrobil tak jak chcial a to ze tobie to nie odpowada mysle ze powinienes zachowac dla siebie bo to i tak nie bedzie mialo wiekszego znaczenia i wplywu na wyglad tego auta a bedzie tylko swiadczylo o braku kultury z twojej strony
nie bierz tego za bardzo do serca ale rozwaz to i tak zrobisz jak bedziesz chcial ja bym mu nie zwracal uwagi wystarczy ze sie napracowal przy zmianie auta i ma jak chce to on jest zadowolony ty nie musisz....

Tytuł:
Klubowicz
Awatar użytkownika

A propos takich przeróbrk to kiedyś dawno temu widziałem chyba w jakiejś gazecie różne dziwolągi np przód Rolls Royca z tyłem od Minimorrisa [szalone] i inne hybrydy. Okropieństwo!!!

Może nie jest rażące jak facet lepi sobie cuda z "Dużego Fiu...." czy Poloneza ale z Mercedesa!!!

Adi jak będziesz widział tego faceta to "pozdrów go" też odemnie!

.....
Golf 1.2 TSI
maniek@w114-115.org.pl

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Charles pisze:
widzisz kolego jemu moze nie podobal sie seryjny 124 i sobie zrobil tak jak chcial a to ze tobie to nie odpowada mysle ze powinienes zachowac dla siebie bo to i tak nie bedzie mialo wiekszego znaczenia i wplywu na wyglad tego auta a bedzie tylko swiadczylo o braku kultury z twojej strony
nie bierz tego za bardzo do serca ale rozwaz to i tak zrobisz jak bedziesz chcial ja bym mu nie zwracal uwagi wystarczy ze sie napracowal przy zmianie auta i ma jak chce to on jest zadowolony ty nie musisz....

Sorki Charles, ale nie zgodzę się z Tobą... Z tego co mówisz wnioskuję, że jeżeli mam beczkę, a jestem na zabój zakochany w Gullwingu to jak zmienię wygląd w mojej "Strzale" na przypominający Gullwinga to wszystko będzie ok ??? Chyba nie... Bo co wtedy będę miał ? Beczkę czy Gullwinga ??? Czy jednak ani to ani to tylko jakąś hybrydę... Fuuuuu
A wracając do 124 przerobionego na okulara: Na parkingu mojej szkoły często spotykam C124, właśnie z przodem W210 i co to jest- może CLK [zlosnik] [zlosnik] [zlosnik] Rzeczywiście wygląda to strasznie, więc nie dziwię się reakcji Adiego... MB to nie choinka !!!

"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój znajomy, a nie wrzeszcząc z
przerażenia - tak jak jego pasażerowie."

Tytuł:
swój chłop

Idzik masz rację ale nie o to raczej chodziło Charles'owi. Charles mówi, że jeśli gość ma taki wybryk to niech se ma takie coś (mi też osobiście się nie podobają takie zlepki) i niech jednym to się podoba drugim nie. Ty nie musisz mieć takiego czegoś więć to olej. A to że masz beczkę a lubisz Gullwinga to nie znaczy że masz robić z nich zlep bo to bezsens - w dodatku brzydki bezsens. Zły wniosek chyba wyciągnąłes, bo chodzi o to żeby Adi nie docinał gościowi bo to nic nie zmieni w wyglądzie auta tego typa i to wszystko. Charles nie toleruje takich rzeczy jak ten zlep lecz toleruje wolność myśli i pracy innego człowieka.

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

webster pisze:
. Charles nie toleruje takich rzeczy jak ten zlep lecz toleruje wolność myśli i pracy innego człowieka.

No spoko kumam, ale czy krytyczna wypowiedź Adiego lub moja to nie jest przypadkiem przejaw wolności myśli i wypowiedzi ??? Jedni lubią Picassa i uważają Go za WIELKIEGO artystę, a inni mieszają Go z błotem... Uważam, że jak najbardziej należy doceniać czyjąś pracę, ale mieć własne zdanie o jej efektach również można mieć !!!

Tytuł:
wiarus senior

Odnośnie tego tematu , to aby nie być zlinczowanym przy okazji jakiegoś zlotu w przyszłości ( teraz nie jeżdże , bo jak już pisałem komuś na privie moja ślubna urodzi mi niedługo bobaska ) przyznam się , że mam na klapie spojlerek .
Taki mały , niewinny i wieśniacki ale jest [zlosnikz]
Już był zamontowany jak kupiłem ten wóz .
Chciałem go zdjąć ale jest tak przymocowany , że jak to zrobię to klapa do malowania - tyle dziur .
Więc postanowiłem zrobić to po zimie .

'07 E60 530D Sedan
'03 Aprilia SR50

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Wika pisze:
Odnośnie tego tematu , to aby nie być zlinczowanym przy okazji jakiegoś zlotu w przyszłości ( teraz nie jeżdże , bo jak już pisałem komuś na privie moja ślubna urodzi mi niedługo bobaska ) przyznam się , że mam na klapie spojlerek .
Taki mały , niewinny i wieśniacki ale jest [zlosnikz]
Już był zamontowany jak kupiłem ten wóz .
Chciałem go zdjąć ale jest tak przymocowany , że jak to zrobię to klapa do malowania - tyle dziur .
Więc postanowiłem zrobić to po zimie .

Wika nie nerwuj sie !!! Kto tu mówi o linczu... z mojej strony nic Ci nie grozi... Czym innym są dodatki (choć w nadmiernej ilości powodują u mnie obrzydzenie - i to w samochodach każdej marki - tjunować trza z rozsądkiem), a czym innym przerabianie na inny model...

Tytuł:
swój chłop

Idzik pisze:
webster pisze:
. Charles nie toleruje takich rzeczy jak ten zlep lecz toleruje wolność myśli i pracy innego człowieka.

ale mieć własne zdanie o jej efektach również można mieć !!!

Ooo, teraz to się z tobą zgodzę w 100%.
A ja wcale nie cenię pracy tego gościa -bo to stracona praca :lol: [oczko] . Ja też chyba bym skrytykował tego gościa, więc jestem po twojej stronie (i Adiego oczywiście) tylko chciałem żebyś zrozumiał sens wypowiedzi Charles'a, którą błędnie oceniłeś (ah te emocje [oczko] )

Nierzadko W126 500 SE....

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Jak dorwe gdzieś jakiś fajny aparacik (np. cyfrówka) to zrobie mu zdjęcia z każdej strony i wypuszcze na forum. a'propos wika: spojler jest spox i nikt Ciebie nie bedzie linczował ale ta 124 naprawde dziwnie wygląda. A jakby tego mało to jeszcze przód nie jest pomalowany (ledwo po robocie) i wygląda to okropnie.

adi

W Polsce sprzedaje się tylko godność i wódka

Tytuł:
postmajtek

dawno mnie tu nie bylo ale widze ze troszku sie ruszyl temat adi'ego dziekuje webster;owi za poparcie i widze ze on zrozumial o co mi chodzilo w 100% znam goscia ktory przerobil sobie malucha na seiaka zostal sflugany najpierw na privie a pozniej zapisal sie do tego forum skad byla osoba flugajaca opisal swoje perypetie z tym samochodem i w sumie nie dziwie sie ze w arogancki sposob sie wyzalil na tym wlansie forum to ze nam sie nie podoba czyjas wizja swojego samochodu nie znaczy ze musimy od razu bejem nawalac gosciowi po glowie cale szczescie to on nim jezdzi nam niczego przez to nie ubywa ani nie przybywa a juz zupelnym nieporozumieniem byloby podejsc do Bogu ducha winnego goscia i zaczac na niego wrzucac... jestem zupelnie przeciwny zalatwieniom takich spraw jak ktos chce to niech ma JEGO SPRAWA!! ja moge swojego goferka przerobic na anfiblie i to ja nim bede jezdzil nie ktos inny mnie sie bedzie podobalo i bede czul sie spelniony jak kogos to razi to ewentualnie moge potracic "niechcacy" ;)

Tytuł:
kombatant

Czy ja jestem pijany czy nie ma zadnego przecinka ani kropki? Sorry, nic nie zrozumialem, Charles :(

Tytuł:
swój chłop

Charles pisze:
dziekuje webster

Nie ma sprawy [oczko]
Ocet pisze:
Czy ja jestem pijany czy nie ma zadnego przecinka ani kropki? Sorry, nic nie zrozumialem, Charles

Hehe, są trzy kropki Ocet, spójrz :lol: [cool]

Nierzadko W126 500 SE....

Tytuł:
postmajtek

ja nie bylem zbyt trzezwy piszac ten teks, ale postaram sie poprawic ;)

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00