nyguz pisze:
acce pisze:
cześc chcialem sie dowiedzieć za co te wpisowe

jezeli nie jestem klubowiczem chyba zależy wam na pozyskaniu nowych a to nie ta droga po drugie cena za impreza 50 zl od osoby czy tam bedzie kawior i szampan bo cena na to wskazuje
![[deal]](./images/smilies/deal.gif)
prosze wyjaśnic za co te 50 od załogi i 50 od osoby za impreza co tam będzie plan i menu bo chce przyjechac i lubie wiedziec za co płace takie ceny
![[totalszok]](./images/smilies/totalszok.gif)
jestem tu od niedawna i na żadnym Waszym zlocie jeszcze nie byłem. o ile moja gwiazda nie będzie wtedy stała rozebrana, i fundusze pozwolą chętnie się pojawię, ale... muszę podpisać się pod powyższym. wychodzi mi 200 zł za tę imprezę nie wliczając paliwa i wydatków dodatkowych

Zwykle płacę min. 300zł. Pomyśl o tych (także klubowiczach), którzy przyjeżdżają wieloosobowymi rodzinami. Oni płacą ok. 800-900zł. Od 3 lat Klub organizuje zloty i stawki zawsze kształtowały się na tym poziomie. Organizacja kosztuje, zatem uczestnictwo też. A to, że klubowicze nie płacą wpisowego, jest jedynie jednym z wielu przywilejów wynikających z członkowstwa i opłaconych składek, z których części zostanie opłacone nasze wpisowe. Wcześniej była to połowa kosztów, ale teraz jesteśmy z tego zwolnieni. Zasada jest jasna: Jesteś klubowiczem - otrzymujesz ulgi itp. Sprawdźcie koszty uczestnictwa w zlotach organizowanych przez KZMP, a przekonacie się, że te 200-300zł to naprawdę niewiele. Uważam, że dalsza dyskusja na ten temat nie ma sensu. Uczestnictwo w zlocie jest wolnym wyborem, a zabawa jak zwykle jest przednia. Tak czy inaczej, zapraszam Was do udziału - pierwszy raz jest najlepszy
PS. Zapewne za odpowiednią dopłatą organizatorzy załatwią danej załodze i kawior, i szampana
![[zlosnikok]](./images/smilies/zlosnikok.gif)