wiedzmin pisze:
Hmm nom ja tak nie uwazam .. na wlasne zyczynie otrzymalem najprostsza i czasem tylko zal mi ludzi jak narzekaja na ustawienia obrotow czy jakies sondy silniki krokowe.. odpowiednie ustawienei tego calego żelastwa daje pozytywne efekty .. Jedyne co moge wyczuc na lpg to waga butli ... wazy swoje , jak i prace skrzyni -chodzi troche "twardo" na gazie.. wyciagniecie zwezki na dolocie wcale nie przynosi znaczacego efektu , takze nei powiem ze lpg zamula mi auto
A jednak to wszystko wcale nie wygląda tak kolorowo

Naprawdę czytając opinie użytkowników hybryd nie zauważam innych argumentów przemawiających na korzyść LPG, jak tylko "względną" oszczędność, a i ta dotyczy w zasadzie ceny za 1 litr
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
, a przecież najczęściej auto spala ilościowo więcej gazu niż benzyny
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
Ostatnio sporo dyskutuję z posiadaczami dużych motorów benzynowych na temat spalania i naprawdę nie zdecydowałbym się na gaz - sami twierdzą, że zakładanie LPG nie ma sensu. W takich wypadkach coraz częściej zastanawiam się, o co w tym wszystkim tak naprawe chodzi?
wiedzmin pisze:
Ale powiem ze niemoge dojsc oco chodzi jezeli wtakim czinkolu albo tico jest gaz

to chyba jednak przesada ..
Chyba zdarzyło mi się widzieć malucha na gaz, a już na pewno słyszałem o takim patencie
![[zlosnikok]](./images/smilies/zlosnikok.gif)