Zarejestrowałem się, ale powiem szczerze że bida jak 100 ch.... ;/
Sądziłem, że wkroczą na rynek jak potentaci i pokażą profesjonalizm, a powiem szczerze że odnoszę wrazenie że paru chłopaczków znających się trochę na WebDesign + SQL zmontowała na szybko tą stronkę ;/
Za pierwszym razem rejestracja wywaliła mi błąd ;/ ,chyba serwer bazodanowy się pogubił

, ale panowie nie oszukujmy się takie rzeczy robi się na Oracle i innych które nie mają prawa się pogubic, a mam nieodparte wrazenie ze to stoi na MySQL, Postgresie

albo co najwyżej na Intebase ;/. Do tego witryna jest bardzo nieczytelna, grafika wieśniacka (choc podobna do tej z ebay.com). Powiem szczerze że jakbym skrzyknął jeszcze ze 2 dobrych chłopaków z uczelni to sami byśmy to klepnęli w 3 tyg. dysponując paroma średniej klasy serwerami i jakimśtamłączem na początek (czyli kosz żaden) Ten cały eBay.pl to jakiś smiech.
Do tego zacytuję następujący fragment:
Cytuj:
Dlaczego witryna eBay jest bezpiecznaSpołeczność eBay kieruje się wartościami otwartej komunikacji i szczerości, więc większość kupujących i sprzedających to wiarygodne osoby. (ŚMIECH NA SALI) Istnieją także wbudowane zabezpieczenia, które chronią użytkownika za każdym razem, gdy coś kupuje lub sprzedaje
(SZKODA TYLKO ZE NIC O NICH NIE PISZĄ)
Piszą za to co innego:Czasami w witrynie eBay zdarzają się przypadki nadużyć. Jeśli wystąpi taka sytuacja, Centrum bezpieczeństwa wkracza do akcji, próbując rozwiązać problemy związane z oszustwem, wykroczeniami handlowymi oraz wystawianiem na aukcji nielegalnych przedmiotów.
(MOGĄ SOBIE PRÓBOWAĆ DO WOLI
)
Do tego oczywiście nie ma weryfikacji uderów poprzez wysłanie listu, albo inne podobne środki, co dowodzi, że firma nie dysponuje kompletnie żadną infrastrukturą u nas.
Powiem szczerze ze przewiduję totalną porażkę rynkową ;/. Wyobraźcie sobie tą rzeszę sprzedających których nikt tak na prawdę nie jest w stanie zidentyfikować. A tego się juz nie da naprawic, bo rejestrując sie dzis dostalem podobno prawo do sprzedawania, no chyba ze skasowaliby wszystki konta i zaczeli od poczatku, ale nie wydaje mi sie

.
Wstyd i kompletna klapa.