Auto na bank było ruszane, ale czy to był remont , czy 'remont' to nikt Ci nie powie dopuki nie zobaczy. Przy tym rozbebeszaniu ktoś założył jakies inne nakładnki na progi.
Powiem tyle że tapicerka zapowiada się bdb. Sądze po boczkach, bo wyglądają na nowe i to orginalne, zobaczcie jak kontrastuja z podłokietnikiem wiec nie sadze zeby byly czyszczone. Pozatym skóra przednich siedzen jest na bank nowa, wiedac po zagnieceniach, tak zagniata się tylko nowa, miękka,skóra. Dywaniki idę o zakład też sa nowe, to na niech widać, choćby po stanie obszycia.
Co do spoilera, to jest on orginalny
![[zlosniki]](./images/smilies/zlosniki.gif)
. Spróbuj sie nauuczyć takich detali, bo to pomaga przy kupnie auta, widac czy bylo coś grzebane itp...
Sądząc po zdjęciu tylnej kanapy, to ta skóra nie jest orginalna (wydaje mi się zę jest troszkę inaczej wykończona) ale wysokiej jakości robota.
Do tego nie pytajcie mnie dlaczego i jakim cudem, ale brak tylnego prawego pasa bezpieczeństwa. (byly takie wersje??)
Do tego sądze, że tapicerka deski i tunelu była założona od róznych aut. Spójżcie na różnice w odcieniu. A żadna z nich na pewno nie jest obita skórą. Wiem bo sam oklejałem mój tunel i deskę skórą i wiem na co zwrócić uwagę.
Tłumik coś krzywo wisi, więc mógł byc spawany, ale to już takie wyciąganie wniosków z palca
Generalizując, auto trzeba obejżeć
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
. Odnosze wrazenie że był remontowany z bardzo kiepskiego stanu (tylko moje wrazenie) i wszystko zależy od tego jak ten remont był zrobiony. Bo mógł byc zrobiony pieknie na zewnątrz, a w środku kiła. generalnie auto warte uwagi.