- złapany na ulicy...nie na żadnej imprezie.

- no i zdjęcie z Bemowa.
komentarzy do tej tablicy z pewnej stronki: 8
UL'bek |
2005-04-13 09:12:21 | mam gdzieś na dysku filmik z jazd testowych tego
GMC Typhoon VTG
m.in. jak misio eclipse dostaje baty
dosłownie asfalt zwija...
na forum streetowym właściciel vetty na bi-turbo pisał, że dwa razy został ojechany przez tego potwora
dizkret |
2005-04-12 20:18:30 | słabo jest???
widać nowy projekt VTG
SysteM |
2005-04-12 13:36:16 | VTG S4 Killer...?
zobacz:
http://www.vtg.pl/projekty.php
Szumek |
2005-04-12 11:35:58 | A można prosić o adres ich strony?
WWL |
2005-04-12 10:47:12 | W jakims stopniu wytlumaczalne, poniewaz oni tym RS4 tylko na zawodach smigaja, a przyjezdza na lawecie zawsze. Chociaz z drugiej strony, stac ich na oddzielne blaszki indywidualne... Dobra temat zarzucony na ich forum to moze ktos sie przyzna do prawdy. Pozdrowka. WWL
UL'bek |
2005-04-12 00:29:08 | A moja teoria spisku jest taka:)
-blachę OZZ'a zakładają na imprezy streetowe, na srebrne RS4, gdyż ta fura jest bardziej reprezentacyjna jako reklama.
W sumie jak przemknal grochowską z prędkością "3cią świetlną" to ani mi w głowie było ganiać za nim, mając świadomość, że pamiętam że jakiegoś OZZa już mamy.
Fotka całkiem z przypadku, bo akurat złapało go czerwone i nim zdążyłem schować telefon do kieszeni, OZZ już był na następnych światłach, puszczając kłąb dymu z wydechu przy każdej zmianie biegu.
WWL |
2005-04-11 23:35:29 | Tu może być kilka wątków dlaczego... Może być to legalnie zdana blaszka i wzieta no nowy wymiatacz OZ-a a moze po prostu Ulbek przylapal "ich" na tajemniczej, chwilowej podmiance blaszek, w celach ktorych mozna sie domyslac
Mniejsza o wiekszosc. Nie ma co gdybac. Mysle ze juz w maju na zawodach wyjdzie. Pogloski chodza rozne. Fajnie ze to wyszlo u Nas i widzialem ze temat juz jest poruszony na forum streetowcow. Pozdro 600. WWL
SysteM |
2005-04-11 20:22:56 | To ten sam OZZ od RS4...?
Po sukcesie sto.blog.pl postanowilismy byc rownie fajni i polecielismy opcje z rejestracja.
Jeśli chcesz być równie fajny bądź czujny, uważaj na drogach, słuchaj evah, podsyłaj zdjęcie na mail i nie rozczaruj się jego niebytem na tej stronie...
P.S
Także nie wiem...a może to L5 APIS?

A widziałeś tablicę z naklejki???