Ocet pisze:
... Ale jestem pewny że wielu z forumowiczów gul skoczy z powodu jaki przytoczył Cem
co masz na mysli mowiąc, ze gul im skoczy?
Nie no przejmował sie nie będe bez przesady.. Ale faktem jest rowniez to ze 80% z tych autek to oryginały a w pozostalych ew duze felgi zamontowane ( to chyab nie wiejski tuning ), mnie osobiscie bardzo sie podoba np ten na pierwszych fotkach, ale to moje zdanie, chyba założenie duzych felg do 280CE to nie jest profanacja? a pakiet AMG przeciez to oryginał nie z tej Ziemi, sam jeszcze nie miałem okazji jechac takim cudem, sądze że niejeden z Was chciałby aby jego auto wyglądało podobnie do tych jezeli chodzi o to w jakim stanie sa utrzymane, sam bym z checią swoje 240D zamienił na fajne coupe, w końcu 19lat mam, sami rozumiecie hormony graja ( kazdy z Was to kiedys przezywał ).
pomińmy kwestie np ".. ja tam wole oryginał.." piszcie,ktore Wam sie podobaja i dlaczego?
*Bekaz fotek 24,25,26 stała na allegro jakiś czas temu chyba '82 rok jeden wlasciciel od nowosci a właściwie właścicielka przebieg bodajze 40tys km, stan jak nowiutki garazowany w ogrzewanym pomieszczeniu...
A u t k o m a r z e n m o i c h