Mike_THE_GR8 pisze:
Tuz przed opuszczeniem przeze mnie WZ dałem kilku osobom obietnicę, że jak tylko przyjadę, to napiszę coś na temat WZ na forum, co niniejszym czynię

Niestety podróż powrotna zajęła mi trochę więcej czasu, niż przypuszczałem, a wszystko z powodu zamieci śnieżnej i gołoledzi, na którą się natknąłem gdzieś w okolicach Śląska - więc post nie jest pisany o 7, tylko o 8 rano

.
Miało miejsce wiele ważnych ustaleń, nie będę tu pisał jakich, myślę,że wszystko w swoim czasie zostanie ogłoszone. Zdziwiło mnie jedno: niska frekwencja - przybyło około 20 osób, podczas, gdy klubowiczów jest prawie 50.... a jak wiadomo, nieobecni głosu nie mają. I mają teraz czego żałować
Teraz udaję się na zasłużony odpoczynek po dobie trwającej 26 godzin, z czego 14 spędzonych za kółkiem...
Dobrze, że cało dotarłeś
![[usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)
(dzięki za SMSową pobudkę po 7 rano
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
). Uważam, że na WZ zapadły ważne dla nas wszystkich decyzje, z czego się bardzo cieszę. Masz rację - mogło być nas trochę więcej. Pomimo tego miło sie było znowu spotkać
- szkoda, że z MMC pod nosem

. Podziękowania dla JarkaG, który trzymał piecze na organizacją noclegów, atrakcji itp. na miejscu
.
Też się udaję na odpoczynek oraz leczyć pypcie na języku od zabierania głosu na WZ
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
.