No witam ponownie i przepraszam za nieobecnośc we własnym wątku. Wróciłem dzisiaj po dwóch dniach do chaupy z nadzieją otwieram kompa i pierwsze co to forum a tu ...........
Ale po kolei
1. Samsung1> Napisałeś: Można wnosić, że: - niech robią nogami – byle tanio.
Mam jedną uwage kolego, nie imputuj mi proszę rzeczy nie wypowiedzianych przeze mnie. N I G D Z I E wcześniej nie napisałem, że szukam TA N I E G O mechanika. Sam ciężko pracuję i znam wartośc dobrze wykonanej pracy. I wiem doskonale, że za taką nie płaci się klepakami. Jeżeli chcesz wyciagac coś więcej spomiędzy zdań posta to zrób to umiejętnie. Jak dla mnie z tych kilku moich zdań rozpoczynających ten wątek wyziera rozpaczliweie próba znalezienia kogos komu mozna zaufac zostawiając swoja gwiazdę. Daruj sobie też rady "zrób to sam" i nie kieruj mnie w ręce "domorosłych naprawiaczy". Jeżeli Twoja pomoc ma sie do tego zamykac to naprawdę nie trzeba było. Szkoda tylko niszczyc swój cieżko budowany na forum (a także w moich oczach!) pozytywny wizerunek. Wierze, ze dalsza znajomośc będzie sie układała jusz bez problemów
Bardzo dobrze, że osoba pana Witka została spolaryzowana. And6412 już jest beneficjentem wymiany poglądów. Ja zresztą też. Tylko czy nie mozna tego zrobic bez deptania po odciskach?

To naprawdę takie trudne?
Wookee> najtrafniej ująłeś profil poszukiwanej osoby. Nic dodac nic ując. Amen.
mercW107> bardzo dziękuje za odpowiedź. I chciaż nie wiem czy to problem z wtryskiem, nie wyklczone, że skorzystam.
P.S
Mój prawdziwy konik to AUDIO.
Kiedys w nieszczęsciu (uwalony rekami mojego dzieciaka wzmacniacz) pomogli mi nieznajomi, życzliwi z forum audiostereo.pl
Polecili elektornika, fachowca, sprawdzona osobe, który zrobił robote profesjonalnie, policzył dobrze i uczciwie bez krzywdy dla którejś ze stron.
A szukałem kogoś poza autoryzowanym, "profesjonalnym" serwisem Primare w Markach, nauczony przykrymi doswiadczeniami. Myślałem, że tu wśród pasjonatów znajdę podobną pomoc.
P.S 2
Firmowego Passata serwisuję u Bełtowskiego. Gdyby był prywatny w życiu by sie tam nie znalazł.
P.S 3
A moderatora słuchac ! ! ! !
Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku!
Croolick