Sebian pisze:
Bader pisze:
blaszek pisze:
On chciał poprostu dać styl USA i nie psuc tego auta żółtym kolorem. Ma zabytkowe blachy WN 15X bodajże.
Jaki styl?

Blaszek, czy Ty, do jasnej cholery, możesz przestać pieprzyć w każdym wątku o tych tablicach? Po pierwsze nic to nie wnosi do wątku, zakrawa na spam i jest nudne. Już kilka osób zwróciło Ci uwagę, a Ty nic. Ja też się do nich dołączam, bo mam tego powyżej uszu, więc albo się uspokoisz tym nagabywaniem o fotki tablic rejestracyjnych i zajmiesz się tym sam, albo poprosimy admina o pomoc. Najlpiej zrobisz, jak wpadniesz do Starostwa Powiatowego i spiszesz sobie interesujące Cię numery. Sorry, ale i mnie się przelało

Blaszek, i mnie się przebrało... jestem oazą spokoju, więc powiem tylko, że najwyższy czas już przestać. obserwuję wszystkie niemal wątki i widzę, że gdzie nie pojawią się twoje tablice, wzbudzają delikatnie mówiąc zniecierpliwienie. masz swój wątek, który i tak zaskakująco dobrze się rowija, więc przestań gnębić ludzi pragnących pogadać o czymś innym niż pie*****ne tablice rejestracyjne. jakiś czas temu w twoim właśnie wątku naskoczyłem na ~lukasza 200 za krytykę twoich blach, ale jestem coraz bliżej przejścia na drugą stronę barykady.
myślę, że powinieneś jak najszybciej kupić sobie swoją własną mercedes, co pomoże ci wyleczyć się z tego chorego hobby.
a jeżeli chodzi o dawanie stylu przez (p)osła dziewulskiego, to zostawmy to publiczności. to jest chyba forum dla prawdziwych pasjonatów a nie dla mitomanów,którzy nawet oleju w silnikunie sprawdzą bez pomocy mechanika, ponieważ nie chcą się pobrudzić....
pozdrawiam wszystkich