misiek pisze:
A gdzie napisałem, że to Fuchs?
A gdzie napisałem, że napisałeś

?
misiek pisze:
Kapselek jest taki a nie inny, moim zdaniem nieźle się prezentuje, dlatego właśnie zastąpił oryginalny (swoją drogą na odwrocie też nosi znaczek gwiazdy i numer części MB )
Rozumiem. Kapselek jest cacy, bo ma gwiazdkę i numer części, chociaż jest z nowszego modelu. OK.
15 otworowe felgi mają gwiazdę, numer części wg MB i są z modelu nowszego, ale już są be.
Jest git.
Moim zdaniem 15 loch nieźle się prezentują na W123, na dodatek były montowane fabrycznie do W126, które to były produkowane równolegle z W123 (serie mnie tu nie interesują, a model).
nigdy się nie zgodzę z nazwaniem takiej konfiguracji słowem "tunning" (w różnych wersjach).
misiek pisze:
Poza tym, Wojz, nie zauważyłeś tjuningowej nakładki na wentyl wraz z jego korkiem, to też nie jest wyposażenie fabryczne dla W114C, jak również i rozmiar ogumienia (205/65R15) daleko mijający się z zalecanym przez producenta
Nie zauważyłem, bo nie czepiactwo było moim celem, czy wytknięcie Ci czegokolwiek.
misiek pisze:
całokształt nie powiesz, że bardziej odbiega od "fabryki" niż felgi 15 otworowe montowane hm, dajmy na to w W123
Powiem, nie powiem. Rób sobie co chcesz

. Mnie się piętnastootworowe na W123 podobają i już. Wolno mi? Wolno