MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz lip 27, 2025 2:20 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

witam!!!

no masz racje tylko czytac TO forum to nie wypada.... :)))

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Witam!
Witaj Nowy! Zastanów się nad kupnem MB i na pewno wpadniesz w szał dyskusji. Ja mam problem bo w szale dyskusji nie mogę często uczestniczyć z prostego powodu - nie mam internetu!
Teraz np mam nóż na gardle trzymany przez Szwester i muszę coś o niej napisać (hm... sponsorzy...), otóż Szwester to fajna przyjaciółka (siostra Mrozia) no i oczywiście fajna laska, ma głupiego kota - awanturnika i jest ok!

pozdrawiam!

http://mbw116.w.interia.pl

Tytuł:
Klubowicz

Numer GG: 267496
M!kE pisze:
[zlosnikz] Dziękuje za ciepłe powitanie zwłaszcza od tak dużych "osobistości" [cool] i nie tylko !!

No i tu jest problem!!! [zlosnik] [zlosnik] [zlosnik] Jak nie wiadomo z czym to wiadomo, że chodzi o ... kobietę, która niezbyt przychylnie parzty na drugą kobietę - Mercedes, a czas wtedy trzeba podzielić cooooooonajmniej na pół - dla każdej [zlosnikhihi] . Póki co trwają negocjacje w tym temacie i mam nadzieje, że będą owocne dla mnie [zlosnik] . Jak to już miało miejsce wcześniej - wzorem innych na tym forum - pomocna może się okazać dobrze znana tutaj CIERPLIWOŚĆ [zlosnik] [zlosnik] [zlosnik] Mimo to mam nadzieję, że czytanie tego forum będzie mi sprawiało tyle przyjemności jak do dzisiaj - chociaż nie posiadam swojej Mercedes. Uwieńczeniem tego może być rzeczywiście Zlot w Trzebnicy!
Pozdrawiam i rzycze miłego popołudnia i wieczoru 8) - chociaż sytuacja na świecie nie jest przyjemna! :-?

Moja Ex :evil: też była przeciw, dopóki tyłka nie zaczęła wozić [szalone]

W każdym razie najlepszym lekarstwem jest wsadzić kobietę do auta i przewieźć - wszelkie "ale..." mijają jak ręką odjął. W końcu to Mercedes. Ale oczywiście nie można zaniedbywać z powodu MB własnej połówki [zlosnik]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Sebian pisze:
Moja Ex :evil: też była przeciw, dopóki tyłka nie zaczęła wozić [szalone]

W każdym razie najlepszym lekarstwem jest wsadzić kobietę do auta i przewieźć - wszelkie "ale..." mijają jak ręką odjął. W końcu to Mercedes.

Tu się z Tobą, Sebianie, musze nie zgodzić. W moim przypadku takie postępowanie nic nie dało. Zresztą wszelkie próby mediacji pokojowych zawiodły. Później nastąpiła wojna, ponieważ każde wypowiedzenie słowa "Mercedes" powodowało niecenzuralną odpowiedź w moim kierunku. No więc nie było na co czekać [zlosnik] Ale: było, minęło. Amen.

Ex MB C124 '87 230CE
FSM 126el '95

Tytuł:
kombatant

Sebian pisze:
[Ale oczywiście nie można zaniedbywać z powodu MB własnej połówki [zlosnik]

Swieta racja. I nic tak nie cementuje zwiazku jak wspolne zaineresowania. A jesli o to chodzi to moge sie dzielic i dzielic. Gorzej z Mercedesami.

Tyle czasu mozna razem spedzic. [zlosnik]

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Krótko i zwięźle: Siemka!!!! [oczko]

Tytuł:
nowy

Jak szanowne Forum zauważyło - na wielu przypadkach, Kobieta to "śliski" temat [zlosnik] [zlosnik] [zlosnik] ! Mimo to człowiek nie jest taki żeby odpuśił tak łatwo - tym bardziej, że chodzi tu zaznaczam nie o samochód tylko o Mercedesa [cool] ! Wyjścia są rózne - j.w., mniej i bardziej zaawansowane [hihi] . W końcu ktoś keidyś powiedział żeby osiągnąć jakiś cel należy do niego skrupulatnie dążyć [zlosnik] . Cel jest (zakup MB raczej jest oczywisty [cool] ) [zlosnikhihi] temat się drąży, a teraz tylko cierpliwość, "zmęczenie materiału" no i finał [zlosnik] [zlosnik] [zlosnik] Oby nie okazał się przykry [tuptus] :-?
Podsumowując: pocieszeniem jest fakt, że raczej prędzej czy później dochodzi do kompromisu [usmiech] - jak zdążyłem dobrze zauważyć [oczko] [zlosnik]

wiarus junior
Awatar użytkownika

Numer GG: 550868
M!kE pisze:
Witam wszytskich fanów Mercedesów (i nie tylko [oczko2]). Nazywam się Michał, jestem studentem ostatniego roku Politechniki Lubelskiej. Forum to oglądam/czytam już od ponad roku i dzisiaj postanowiłem się "ujawnić" bo chyba trochę głupio tylko czytać [zlosnik] . Muszę jednak przyznać, że właśnie od Was dowiedziałem się najwięcej na temat Mercedesów i samochodów [oczko2] . Poza tym Wasze środowisko potrafi stworzyć odpowiednią atmosferę i zachować się w każdej sytuacji i (nie czytać, że to wazelina [oczko] ) mam tu na mysli m.in. I Zlot w Trzebnicy oraz :lol: nowych na forum! OK, nie będę tu się rozpisywał bo własciwie chciałem się tylko przywitać !!
PS. Niestety nie posiadam Mercedesa (czasami jeżdżę tylko innymi samochodami - Astra II, a podobno świat dzieli się na Mercedesy i reszte (samochodów) [oczko] . Mój post chyba zanlazł się w dobrym miejscu i nie zostanie zbyt krytycznie oceniony (np. za brak Cześć lub Witam [zlosnik] )!! Może kiedyś uda mi się komuś coś podpowiedzieć lub w czymś pomóc?? [cool]

Witam!!
Życzę kolejnych długich i miłych godzin spędzonych na forum [zlosnik] [oczko] . No i oczywiście jak najszybszego zrealizowania marzenia jakim jest własny MB. Generalnie nic nie zastąpi przyjemności jazdy autem z gwiazdą na masce - jedynym słusznym i poprawnym politycznie samochodem. [zlosnik] [oczko] [cool] .
Pozdrawiam

W114 280 Automatic '73 "White Lady"
TDM 900 '07
"Lepiej w knajpie zabalować
niż w chałupie wykorkować"
"Mystic Festival" Wrocław 28.11.03

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

trotyl pisze:
Witam!
Witaj Nowy! Zastanów się nad kupnem MB i na pewno wpadniesz w szał dyskusji. Ja mam problem bo w szale dyskusji nie mogę często uczestniczyć z prostego powodu - nie mam internetu!
Teraz np mam nóż na gardle trzymany przez Szwester i muszę coś o niej napisać (hm... sponsorzy...), otóż Szwester to fajna przyjaciółka (siostra Mrozia) no i oczywiście fajna laska, ma głupiego kota - awanturnika i jest ok!

witanko, tez jestem nowy i na razie na kazdy moj post z prosba o porade otrzymalem kupe informacji, trotyl ja to bez noza na gardle powiem to samo o Szwester, a ty Szwes nie terroryzuj tak Tnt, pozdrowionka dla was

W 123 230 1977 M102
(Von Konstruktion bis Kundendienst
- höchste quälitat aus Prinzip)

Tytuł:
nowy

OK! Juz nie bede!
SZWESTER [hehehe] [zlosnik]

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00