MacKuz pisze:
trotyl pisze:
Witam! Dawno mnie nie było na internecie ale wkońcu się doczłapałem. Jeśli chodzi o plakat na zlot to walcie jak w dym
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
bo ja lubię twórczą pracę. Tylko prośba dajcie (jeśli możecie) jakieś materiały bo nie mam ich skąd wziąć i moje propozycje (przedstawione przez Mrozia) mogą być mało tematyczne.
P.S. Robiłem je ok 20 min. wszystkie więc jeśli macie jakieś sugestie to chętnie poprawię! Tylko tak jak pisałem wcześniej potrzebuję materiałów!!!
Pozdrawiam!
Spoko materiały dostaniesz po prostu brak czasu na przygotowanie tego generalnie przyslemy ci to co mamy na stronie w dziwle imprezy klubowe lub fotki ze strony
www.mbpl.prv.pl.
Mam prośbe czy możesz szybko wydłubać jakiś baner reklamowy zlotu w trzebnicy taki standardowy 50 x 400 z terminem i jakąś fotką z klubowych.
Zadzwonilem od razu do Trotyla i jest tak: [w imieniu Trotyla, ktory nie ma netu...wiemy, wiemy....]
- co do bannerka: poniewaz malo mial wspolnego z programami do animowanych gifów, wiec moze wam zrobic kilka takich obrazkow w wersji 50x400 [albo w jpg/gif/psd jak wolicie], i najwyzej jak macie takowy program to powstawiacie te, ktore wam pasują. Chyba, ze wsztrzymacie sie przez weekend to sciągne mu program z netu i pokombinujemy cos razem....