FIBA pisze:
Witam !!
Mam do ciebie wielką prośbe Misiek.Ty jesteś z Sopotu tam w komise stoi taki mercedes 300 SEL 1972 rok za 22,500.
http://www.trader.pl/ad-details.asp?Cat ... 2002165533 Mógłbyś przyjrzeć mu się bliżej ,Ponieważ ja do Sopotu mam 800 km !! zobacz czy to jest warte tych pieniędzy,jaki stan(szczególnie drzwi)komory silnika,i silnik,oraz ogólny stan.Może wiesz coś więcej kto był jego właścicielem albo kto go robił.Z góry dzięki.
Wydaje mi sie, ze firma pod tytulem CLASSIC CARS jakos ostatnio cienko przedzie, by nie powiedziec znika z rynku. Moj wniosek wysnuwam na podstawie obserwacji otoczenia, mianowicie juz od jakiegos czasu
a.strony firmy nie byly aktualizowane,
b.od mniej wiecej tygodnia-dwoch nie sa w ogole dostepne,
c. od grudnia chyba nie przybylo na placu w sopocie ani jednego auta (a w koncu sezon sie zaczyna, wiec i ruch w interesie powinien rozkwitac),
d. auta powoli znikaly (byc moze przenoszone do oddzialu w warszawie, tego nie jestem w stanie ustalic),
e. stan obecny jest taki, ze na placu nie ma ani jednego samochodu, a pozostale chyba cztery stoja na pobliskim parkingu strzezonym.
Co do tego konkretnego auta, nie widzialem go juz dosc dlugo, ostatnio chyba we wrzesniu-pazdzierniku.
Nie chcialbym tu publicznie wyglaszac opinii na temat Classic Cars, ja osobiscie nie moge zlego slowa na nich powiedziec, gdyz nie zostawilem u nich ani zlotowki, jednak wydaje mi sie, ze relacja ceny do jakosci aut tam oferowanych byla dosc mizerna, dlatego radze poszukac auta gdzie indziej.
Mam nadzieje, ze dni CC nie sa policzone, ze wroca czasy, gdy na placu bylo pelno i az oczy bolaly od blasku chromow, milo bylo w tamta strone popatrzec:)
Pozdrawiam