sebi pisze:
Ja to wszystko rozumiem ale moze takie sprawy rozwiązywac na siłowni (czyt. priv) ?? oczywiście po kilku kilometrach biegu i po zmianie wszystkich kół w W115 oczywiście bez lewarka zapewniam że bedzie to bardzo owocna rozmowa.
Sebi 125kg!! hehe
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Hm. W sumie nieporzebnie se odezwalem, chcialem dobrze - wyszlo jak zwykle

Tamte dane podalem jedynie jako kontrast, chodzilo mi o generalizacje jako taka, sama w sobie. Na silownie chodzi wiele osob, podczas treningow spotykam zarowno tych stereotypowych osilkow jak i managerow, handlowcow... Ale ci drudzy nie wygladaja jak ci pierwsi.. To byl tylko przyklad.
Irytuje mnie, gdy ktos patrzy z wlasnej lub narzuconej przez kogos (spoleczenstwo, media) perspektywy przy wyglaszaniu osadow. Nie zapomne wyrazow twarzy niektorych potencjalnych pracodawcow, gdy stawialem sie na rozmowy kwalifikacyjne... to rowniez bylo wywolane stereotypami..
Moj post nie mial (nie powinien byl miec) wydzwieku autoreklamy, nie przyszedlem tu by sie przechwalac. Niniejszym chcialbym zanegowac wysnuwane - mniej lub bardziej zartobliwe - domysly, jakobym szukal tu sobie zony, nie zamierzam rowniez nikomu "kukac" za poglady rozne od moich, nie oczekuje takze ze wywolam w ten sposob efekt sztucznego "respektu" wobec siebie

... Nie wpadajmy w paranoje.
Zobowiazuje sie do podejmowania glosu wylacznie w temacie samochodow MB, jakkolwiek nie bedzie to uciazliwie czeste, wiedza moja na ten temat jest daleko mniejsza od Waszej.
Przepraszam, ze powialo z mojej strony zupelnie niezamierzona bufonada..