Gerri pisze:
roadrunner pisze:
To teraz jak ktos bedzie sie pytal o to w ktora strone odkrecaja sie sroby od kola trzeba podac rozmiar felgi i opony a takze producenta bieznika?
Jesteś zbyt pewny siebie: osobiście znam współcześnie produkowane samochody, w których śruby kół odkręca się w drugą stronę, i co najciekawsze: tylko z jednej strony pojazdu!
Nie ty jeden, za to ja wiem ze wyjecie akumulatora w mb124 nie powoduje skasowania pamieci komputera.
roadrunner pisze:
Proste pytanie prosta odpowiedz tego sie trzymajmy.
To jest działanie przypominające mi tatę i małego synka: "masz matołku odpowiedź najprostszą z możliwych i daj mi święty spokój, bo jesteś za głupi na to, by zrozumieć coś więcej"[/quote]
Za to twoja przypomina mi kogos kto za wszelka cene chce pokazac jaki tpo on jest madry i potrafi skomplikowac odpowiedz na kazde nawet najprostsze pytanie.
Gerri pisze:
Skoro widać, że człowiek jest zupełnie zielony, i wyjeżdża z jakimiś przesądami, to chyba można napisać dwa zwięzłe zdania w temacie, i klawiatura się od tego nie zetrze. Podobno forum uważane jest za fachowe: dlaczego ma się w związku z tym udzielać zdawkowych odpowiedzi?
Widzisz on napisal bardzo zwiezle:
sprytny burlak pisze:
Witam, chcialem se dowiedziec czy wyjecie akumulatora spowoduje rozkodowanie komputera w modelu z 92 roku, z góry dziekuje
i kazdy kto choc troche wie o tym modelu zna na to odpowiedz, liczyl na fachowa odpowiedz a zostal przez ciebie wprowadzony w blad jakoby jakies inne czynniki (moze wyposazenie auta itp.) mialy tu jakies znaczenie.
pewnie jak mialez rozwiazac zadanie z matmy 1000+1=? to pytalez czy to czasem nie jest system binarny
MMM pisze:
TReneR pisze:
Na ktorym forum?
Bałagan jest na w115-114.org a szczególnie w dziale Mercedes-współczesne
Widzisz to nei forum servisowe MB i kazdy moze sie tu wypowiedziec w oparciu o wlasne doswiadczenia, czesto wlasnie one sa rozwiazaniem nurtujacych innych problemow.
MMM pisze:
TReneR pisze:
niz ... coz chamstwo poprostu.
Przyznaję, że jest tego trochę, ale dosłownie trochę.
Na + jest to, że jest tam trochę większy porządek niż tu i nikt nikomu nie daje od hu..., ku... i innych takich.
Za to za wdanie sie w merytoryczna dyskusje z czcigodnym adminem mozna dostac bana. A na proste pytania dostajesz odpowiedzi w stylu Gerriego. ja rozumiem ze przy korzystaniu z EPC najlepiej jaby kazdy podawal VIN na poczatku pytania ale zajmujemy sie w tym przypadku elementarnymi sprawami.
Nawiazujac do fachowosci odpowiedzi dla jednego stuki s tylu auta beda niedokreconym lewarkiem dla innago wytluczona tuleja, byczenie moze byc szorowaniem lub wyciem bez dokladnych ogledzin raczej ciezko jest ustalic przyczyne usterki wiec nie dziwi mnie liczba i roznorodnosc odpowiedzi. Nikt nie daje tu gwarancji na to ze uzyskasz fachowa opinie, raczej spis rzeczy prawdopodobnych opartych na tym co sie uzytkownikom przytrafilo z ich autami.