Cytuj:
MOgę go podjechać obejrzeć (mam 35 km do Gniezna), tylknie nie wiem kiedy. Mocno ci zależy czy tylko pytasz bo ciekawy model? Napisz co byś chciał się dowiedzieć i czego zdjęcia porobić. Aha i jak sprawdzić nivo? Generalnie ostatnio w naszym rejonie aut z Włoch jest większość.
serwus chlopaki i dzieki za odzew!
to znaczy interesuje mnie i bylbym zainteresowany jego kupnem. nie meczylbym was tylko dlatego bo mi sie na zdjeciu podoba. interesuje mnie jak sie ogolnie autko prezentuje z punktu widzenia na zywo okiem kogos w miare znajacego sie na MB, a wiec napewno jestem tu wlasciwie

czyli czy jakas przeszlosc powypadkowa, czy rdza jakie wnetrze,tj.fotel dziurawy i wysiedziany,czy klima dziala i jak pali silnik. nivo w tym modelu dziala troche inaczej niz normalne nivo jak w 123 czy 124.to jest zawieszenie hydropneumatyczne na obydwie osie i kolo wlacznika swiatel po jego prawej stronie jest przycisk dol/gora, czyli sie go poziomuje na zyczenie jak kto woli.

<br>
Dodano po 4 minutach.:<br>
Żeluś pisze:
Jeżeli został wyprodukowany w 1988 r. to nie jest to model Evolution ponieważ były produkowane od 1989r
to samo stwierdzilem w swoim poscie... <br>
Dodano po 2 minutach.:<br>
Cytuj:
skrzynka reczna
fotele od 16V
no tez mi sie podoba ze akurat ten model ma manualna skrzynie, bo tylko w nim ja akceptuje
fotele ma takie jakie miec powinien. byly tez cale w skorze ale chyba te lepiej beda trzymaly w zakretach