szable pisze:
ja tez mialem chwile slabosci, z tymi zapisami. ale wiecie co.... mam zasade, ze sie nie zrzeszam, ale jednak na ten przyklad, chetnie wozilbymc wasz proporzec, a takze nosilbym koszulke, itp.
jestescie kulturotworczy - a moze moglbym powiedziec takze - jestesmy kulturotworczy. taka dzialalnosc powoduje pewe zmiany decyzji u ludzi.................. i ............... moze o to chodzi???
do klubu nie podlacze sie - mimo 26% rabatu u sebiego (pozdrawiam),
ale chetnie bede promowal, jak juz zaczne jezdzic.
(mozna liczyc na promocje na zachodzie

)))))) )
oczywiscie, jezeli sto15, z silnikiem i skrzynia od 123, kwalifikuje sie do klubu milosnikow "czystej" w114/115
pozdrawiam
Oczywiście nikogo nie zmuszamy do zapisania się do klubu co widać na przykładzie Octa bardzo intensywnie bierze udział w zyciu klubu ale klubowiczem nie jest a szkoda bo takich ludzi trzeba szukac ze świecą ale skoro nie chce to nie (nie przyslemy do niego dwóch smutnych panów - na razie

).
A nie zastanawialiscie sie, że to wygląda (to branie udziału w klubie nie będać klubowiczem) jak mała asekuracja jak coś nie wyjdzie to nie ja bo ja przeciez klubowiczem nie jestem umywam łapki i mam spokoj.
A co do klubu i członkostwa w nim już wiele z Octem na ten temat dyskutowaliśmy i obaj mamy tyle samo argumentów ja za i on przeciw więc nie będe tego znowu tutaj przytaczał.
Co do członków klubu i ich aut, klub jest otwarty dla wszystkich właścicieli gwiazd a nawet dla wielbicieli gwiazd którzy jescze swoich nie mają oraz stan i kombinacje w układzie silnik buda nie mają PRAWIE rzednego znaczenia.
Zapraszam wszystkich chętnych do wstąpienia w szeregi MB/8 Club Poland.
Dla przypomnienia formularz zgłoszeniawy znajduje się w dziale
www.w114-115.org.pl => Członkowie klubu => Formularz zgłoszeniowy