Daniel_19 pisze:
przepraszam za maly blad on tak lekko dłuzej przelnczaniu z 2 na 3 ma taka jakby lekka przerwe a tak to wszystko ok. Aha to czyli ten wezy idzie do kabin i go tam podlonczylem ale powiedz mi jeszcze jak jest ten trójnik przy vacumpompie co rozdziela to wiem ze jeden idzie do regulatora podcisnienia ale nie wiem gdzie mam tego drugiego podlonczyc. Pozdrawiam
O mein Gott. Muszę głęboko przemysleć to co napisałeś. Mam nadzieję, że dam radę ale nie będzie łatwo.
Drugi przewód z trójnika vacumpompy wchodzi również do kabiny gdyż tam jest większość rozdzielaczy podciśnienia. Konkretnie w kabinie masz trzy podciśnienia:
1. Gaszenie silnika - w stacyjce.
2. Regulacje swiateł - przy głównym włączniku oświatlenia.
3. Przełącznik opuszczania zagłówków - na konsoli.
Skoro gaszenie silnika działa to skup się na dwóch pozostałych obwodach.
Mam nadzieję, że nie zobaczę jutro na forum Twojego postu pt. ,,Ratunku rozebrałem całą deskę rozdzielczą i rozpiąłem całą instalację. Co teraz mam zrobić?''
Spróbuj jednak zakręcić się gdzieś w okolicy za jakimś W124 w dieslu i automacie np. Taxi i podpatrzeć, jakie są połączenia podciśnień, bo czarno to widzę. Ze zdjęć też jest ciężko wyciągnąć jakieś wnioski, bo nie oddają dobrze całej tej magii połączeń podciśnień, mimo że układ jest w miarę prosty. Spróbuję jutro zrobić bardziej konkretne zdjęcia i może Ci wyślę na priva, bo na Forum w końcu dostaniemy po łbie. Dziś już nic nie wymyślę, gdyż po tym poście muszę się poddać wyciszającej kontemplacji.
Pozdrawiam.