Witam
Nie krzyczcie na mnie ze spamuje bo juz o ten problem, ale podczepiony byl o inny temat i mogl umknac uwadze niektorych specow
Dobra koniec cukrowania, pisze w czym rzecz.
Auto to wdb1260241a399530
Jest calkowity brak podswietlenia w srodku, totalne zero ani zegary, ani zadne przelaczniki, ani popielniczka, ani skrzynia biegow, nic kompletnie nic
Niektorzy sugerowali iz winny moze byc potencjometr od sciemniania, to akurat wydawalo mi sie bardzo prawdopodobne bo w w123 w ten sposob pozbylem sie kiedys podobnego problemu. Niestety wczoraj sprawdzilem potencjometr miernikiem, i prad przez niego plynie takze nie on jest winny.
Pod maska wszystkie bezpieczniki ok.
Pomozcie, gdzie szukac przyczyny, ktos mi wspomnial ze za zegarami jest jakis bezpiecznik, ktory moze za to opowiadac (gdzie go ew. szukac o ile takowy istnieje) lub schrzanila sie jakas sciezka z tylu zegarow, ktos moze dysponuje jakis schematem cobym za duzo rzeczy do kupy nie zlutowal ?
Troche sie rozpisalem, ale mam nadzieje ze dokladnie wyjasnilem w czym mam problem. Ide tera popstrykac troche fotek ze zlotu w Szczecinie, a potem zabieram sie do roboty
z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam