Witam! Dostałem od znajomego zaproszenie i prośbę bym rozesłał je dalej:) Otóż dnia 15 sierpnia br w Radyminie i okolicach organizowany jest kolejny Zlot Cudu nad Wisłą. W tym roku organizatorzy zapraszają posiadaczy zabytkowych samochodów oraz motocykli. Spotkanie ma miejsce o god 10.15 na stacji benzynowej, chyba Petrochemii na ul. Szosa Jadowska, koło stacji kontroli pojazdów w Wołominie, jakies 500 m od skrzyżowania z ul. Niepodległości (nod świateł w kierunku Tłuszcza (jadąc Warszawy w kierunku Wołominanależyjechać tąże ulicą w kierunku Tłuszcza -
www.mapa.szukacz.pl - tu bedzie dokladniejsza mapa). O 10.30 wyjazd do Radymina i tam postój okolo 1,5 h. Nastepnie wyjazd do Ossowa, potem powrót do Radzymina, gdie będzie zakończenie zlotu, jakis grill, napoje i wręcenie nagród. Zlot biegnie się z obchodami 87 rocznicy Bitwy Warszawskiej wiec zapowiada sie troche przy okazji atrakcji.
W razie pytań - podaję nr do jednego z organizatorów - 602 262 914 i ew. do mnie 667 215 769 - ja nie mam dostepu do netu wiec nie odpisze.
Bylem na tym zlocie 2 lata temu i było fajnie -- wiec - ZAPRASZAM!!!