Dzięki chłopaki za podpowiedzi i za rysunek.Widze,że tutaj więcej się dowiem od "prawie" obcych ludzi,niz od kolegów,czy mechaników,chyba,że niechcą powiedzieć.Ale co im szkodzi jak ja się za to sam i tak nie wezme,bo niemam czasu,garażu,ani chęci bo mam poprostu tego dosyć. co nie znaczy,że nielubie pogrzebać przy autku. Mechanikiem z zawodu nie jestem,ale jakiś czas temu miałem warsztat,ale wspólnik mnie...a szkoda gadać.Wracając do tematu-to jest właśnie to co reguluje wysokość,z tą Srubką,no chyba,że jest inny element,którym jeszcze regulujemy.Ale tam gdzie powinna być ta śruba,ja mam drut. Więc musze to kupić i potem chba te je......ne tzw.gruszki i potem jeszcze wakum pompe musze kupić,bo mi nie gaśnie,problem ze światłami drogowymi(długimi)nie świeca itd.itp.Lubie mecem jeżdzić,ale te roczniki dają sygnały starośći.Ale chcę to zrobić,bo nie lubie jak coś w aucie nie gra,nawet starym,mimo tego,że będe chciał go sprzedać,no ipotem kupic jakąś E-KLASSE z 95r. jeszcze raz dzięki i pozdrawiam,czekam może na dalsze podpowiedzi.
|