No wiesz co ma troche zic pochylony, więc powiedzmy że na wysokości ramion. Też myślałem o tej regulacji i skoro Ty miałeś z tym problem to w przyszłym tygodniu to rozkopiemy.
Co do fotek to jakoś nie wpadłem na pomysł by użyć mojej magicznej Nokii i cyknąć dwa zdjęcia więcej
Chyba w ten weekend nie będę się z nim już widział, więc fotki raczej w środę, czwartek być powinny...
Generalnie to przerażasz mnie Panie THC stwierdzeniem:
"Kody rzeczywiście, kumpel musiał wiedzieć w co się pcha.
Robią wrażenie..."
Byłbym po stokroć wdzięczny za rozwikłanie zagadki.
Nie chciałbym usłyszeć, że to jakaś mina...
Generalnie powiem że zakup był korzystny, przebieg 340kkm i bardzo realny, kolektory oryginalnie ciągle srebrne, silnik w zasadzie bez wycieków z resztkami oryginalnych mazideł na deklu, do tego w większośi widocznych miejsc brak jakiejkolwiek korozji, zobaczymy na kanale podłogę.
Wnętrze w stanie dobrym, troszkę miejscami podniszczone, ale fotel m.in. bez dziur
No a jak się jeździ? Ja się zakochałem w OM603 w ciągu 3 pierwszych biegów i 3tysiącach obrotów
Mam teraz poważnego zgryza i najgorszą barierą są pieniążki...
Aha, auto kosztowało 11tysiaków, opłacone etc. i z drugim kompletem kółek, znaczy jakieś aluski z c klasy(nie widziałem jakiej w sumiej) więc chyba nieźle, przynajmniej ja uważam że w takim stanie mechanicznym i blacharski to nieźle.
Generalnie jak kogoś to rusza to auto prawdopodobnie będzie można zobaczyć w lany poniedziałek na spociku MB silesii w rybniku.
Pozdrawiam