Żona mówi do męża:
- Kochanie jutro jest rocznica naszego ślubu. Jak ją uczcimy?
Na to mąż odpowiada:
- Może minutą ciszy?
koles kupił sobie samochód nowka sztuka nie smigana,drogi. no i nie chcial zeby mu ktos go ukradl a mieszkla na takim osiedlu ze srodowisko mu nie sprzyjało. wiec wymysil ze zostawi za oknem karteczke "w tym samochodzie nie ma silnika" na drugi dzień przychodzi auto stoi na pustakach i druga karteczka "to i koła nie beda ci potrzebne"
Mateusz 4lata.
- Mamo, a wiesz, ze ja przeklinam?
- Naprawde? Wiec dostajesz kare!
- To sie j*b szmato.
Dwóch jąkatych założyło się który pierwszy kupi fajki w sklepie.
Wchodzi jeden do sklepu, drógi mierzy mu czas stoperem:
- Popopoporoooszee Wwwwwaaaallletyyyy...
Sprzedawczyni sprzedała jąkale Walety. Ten wychodzi ze sklepu, drugi jąkała czas stop. No niezły czas - 37 sec. Do próby podchodzi drugi jąkała:
- Popopoporoooszee Llllll&MMmmmy...
- Czerwone czy niebieskie? - pyta sprzedawczyni.
- Tttttyyyyyy kkkkkk*****!!!
W klasie pierwszej, prowadzonej przez bardzo seksowną i młodziutkąnauczycielkę, w ostatniej ławce, tuż za Jasiem, zasiadł jaśnie pandyrektor szkoły. Postanowił przeprowadzić wizytację na lekcji"najświeższej" w szkole nauczycielki. Pani, bardzo przejęta, odwróciła doklasy swe apetyczne, opięte krótką spódniczką pośladki, pisząc na tablicy:- "Ala ma kota." Nawrót i pytanie do klasy: - co ja napisałam? Martwota iprzerażenie... Jedynie Jaś wyrywa się jak szalony. No...., no..., Jasiu?Pani, z ogromnym wahaniem, dobrze już znając wyskoki tego łobuziaka,wezwała go do odpowiedzi. - Ale ma dupę! - mówi Jaś - Pała! - wybuchłapani, czerwona na twarzy z oburzenia. Jasio też wściekły, siadając zwróciłsię do tyłu, do dyrektora: - Jak nie umiesz czytać, to nie podpowiadaj.
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)