Szyby nie koloryzują na fioletowo i to był pierwszy warunek, drugi to taki że auto cały czas przebywa na słońcu (taka praca) i szczerze znudziło mi się wietrzenie auta przed każdym wsiadaniem kto ma kombi to wie jakie jest to uciążliwe, to auto to szklarnia na kołach, po trzecie klima mniej sie napracuje
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Zdjęcie ze środka ukazuje przezroczystość folii, nie jest to przyciemnianie zrób to sam
Jeżeli kiedyś coś mnie napadnie i będę chciał sprzedać swoje auto to pójdę na strych i wyciągne komplet zielonych lub białych szyb do kombi w zależności od upodobań nabywcy, i je zamontuje. Kolor jest z palety mercedesa o kodzie 6800 taki sam jest na C klasie sport coupe. Dopiero jak zakończe remont to pożycze lustrzanke nikkona od wujka i zdobie zdjęcia w dobrej jakości.
Wszelkie zmiany w moim aucie nie są nie odwracalne szyby można zamienić kolor przemalować
Wszelkie profile będę konserwował mieszaniną tawotu przepalonego oleju silnikowego oraz fluidolu podaną na gorąco
Co tydzień myje swoje auto więc nie przeraża mnie że coś tam wyjdzie. Co do oryginału mojego auta to jest to składak z 1996 roku z vinem z nieba
, lecz auto ma tylko 4cm2 nie oryginalnej blachy w skład której wchodzą łatki na te ogromne dziury na błotnikach które widać na poprzednich zdjęciach i to jest dla mnie najważniejsze