MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest wt cze 24, 2025 7:38 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Słuchajcie, fajnie, że się tekst ukazał w gazecie, ja mam tylko jedną uwagę. Dziennikarz piszący o tym zlocie, ma od groma innych tematów i jak znam życie, to gonią mu kota, że za mało pisze i żeby już oddał, bo deadline blisko. Więc na przyszłość mili moi nie róbcie na widok dziennikarza tajemniczych min i głupich uśmieszków tylko solidnie pomóżcie mu w robocie, to też dla Naszego dobra, a dobry PR to się najlepiej robi samemu. Wszystko co wytłumaczycie na miejscu (zwłaszcza w kwestii nazw i te de) zaprocentuje potem na łamach. Postawcie się na jego miejscu spamiętać nazwy najtrudniej, zwłaszcza gdy każdy nieco inaczej podaje. Na drugi raz warto też, zamiast odsyłać do internetu, wydrukować dwie strony maszynopisu (2x1800 znaków) zwięzłego opisu imprezy, modeli aut uczestniczących, konkurencji i te pe. Dobrze też jest podać jeden telefon do osoby, która przed zamknięciem wydań w gazetach będzie na tyle trzeźwa, żeby trzeźwo odpowiedzieć na ewentualne pytania dziennikarzy. Wierzcie mi, że w ten sposób unikniecie kiksów. No i czemu tylko Dziennik Bałtycki przyjechał? Bo dostał zajawkę pocztą pantoflową? Czeba było zawiadomić jeszcze GW, SE, Głos Wybrzeża, Plus Radio i koniecznie lokalną gdańską telewizję. Ta idea warta jest głoszenia!
W końcu wolny mam zawód to się orientuję.

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Cytuj:
- Kolejną edycję naszej imprezy planujemy także przeprowadzić w Pucku na przełomie maja i czerwca - mówi Wojciech Leppek z KMM.

Cieszy mnie ta deklaracja, może do tego czasu nie będę się wstydził zajechać na ten ryneczek.

Tytuł:
wiarus senior

melvis pisze:

Cieszy mnie ta deklaracja, może do tego czasu nie będę się wstydził zajechać na ten ryneczek.

Nie ma się czego wstydzić. Po etatowym klubowym zwyciężcy dwa następne miejsca w rajdzie zajęły dwa najbrzydsze "Żółwie" na zlocie (myśle, że Oldik się nie obrazi), a do tego prowadzili je debiutanci zlotowi. Także wszystko przed Tobą.

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Następny zlot obstawię zatem na 90 procent. Zabiorę ze cztery młodsze koleżanki dla towarzystwa, bo tu zmaskulinizowane nieco :)

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00