BrunoGiamatti pisze:
I o się ceni

życie jest zbyt krótkie żeby jęczeć i stękać "a to za drogie" "a jak tu utrzymać" "a skąd na to wziąć"
Samego siebie trzeba wziąć za łeb i spełniać marzenia

.. mnie ni cholery nie stać na CE i SELa a jakoś marzenia swoje spełniam .. jeszcze na tej liście (długości rolki papieru toaletowego) są: 111 coupe i 107 .. oraz to na co choruje od kiedy z pieluch wyrosłem - Cadillac DeVille albo jakaś skromna Impala
Chce chłopak zaszaleć niech kupuje CL ... samochód jest pierwsza klasa a silnik 420 moim zdaniem jest jednym z lepszych wyjść (proporcjonalnie oszczędny, już V8 ... itp)
A rozmowa o ekonomii w połączeniu z 600 ma się niezbyt na miejscu
Chodź poruszając ten temat mam gdzieś jazdę VW palącym 12l przy silniku 1800 jak mogę jeździć lochą 4200 palącą niewiele więcej...
Pozdrawiam
I tą wypowiedzią przekonałeś mnie znowu do CL'a
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Wcześniej zrezygnowałem z niego i zadecydowałem, że pomimo że kocham ten samochód to jednak trzeba będzie wybrać coś innego, coś co ma mniejszy silnik, mniej pali i ma tańszy serwis... Jak większość osób bałem się spalania tego samochodu i tego, że utopię się w kosztach eksploatacyjnych i ewentualnego serwisu... Masz rację i całkowicie się z Tobą zgodzę, że w życiu trzeba spełniać swoje marzenia - po to przecież żyjemy... Nie można się szczypać o każdą złotówkę.. Dzięki Tobie znowu zaczynam rozglądać się za jakimś CL'em, a jeśli go już kupię to nie będę się bał jak coś mi się w nim sypnie
Pozdrawiam...
KinceK pisze:
Zobaczę ile wyjdzie średnie spalanie po trasie dla Cl-a, potem przyjdzie czas na miasto.
W trasie widzę, że bardzo ładne.. Wiesz już ile wyszło w mieście?
KinceK pisze:
Fotki wnętrza wrzucę później jak jakieś ładne zrobię.
No i co z nimi? Podzielisz się?
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)