mojojojo13 pisze:
Masz wiedzę kiedy to to do kin trafi?
To jest produkcja dla TVP. Premiera na początku przyszłego roku.
kali pisze:
Michał, ale miałeś fajnie, kurcze, zazdroszczę Ci, też bym wystąpił z moją W123 w jakimś filmowym kawałku

.
Nie ukrywam, że nie jestem do końca zadowolony z efektu, więc szukałem jakiegoś zastępstwa, ale tak jak napisałem, nie chceli słyszeć o innych kolorach, a najbliższe sensowne, białe i znane W123 to dopiero monterowa Paulina z Wielkopolski. Wczoraj na pożegananie z panią producent, powiedziałem, że gdyby jescze komuś przyszło umieścić w scenariuszu MB, to chętnie służymy pomocą i to w całej Polsce.
gieniek pisze:
rozwalily mnie te zdjecia, ja tez mam biala W123, i dla mnie ten kolor nie bardzo pasuje do beczki, nosilem sie z zamiarem zmiany, ale chyba jednak zostawie taka jaka jest,
Jak biały nie pasuje do beczki, to znaczy, że beczka została przemalowana farbą renowacyjną w przypadkowym odcieniu albo jeśli jest oryginalny 737 classicweiss, to od 10 lat nikt go nie polerował.
gieniek pisze:
mam beszczelne pytanie(:
zdradzisz szczegoly Twojego angazu?(:
Zapłaciłem 10% podatku od wynagrodzenia i przepiłem wszystko w sobotni wieczór, więc nawet nie pamiętam, ile to było. Ale pojechaliśmy tam po to, żeby się pośmiać - w ubiegły piątek i za 20 lat, jak auto zje mi rudzielec, a obraz, mam nadzieję zostanie.