sonik1976 pisze:
W zeszlym roku robilem pare drobiazgow na ul. Wiosnianej, ale ponoc nie maja tam juz mechanika "znawcy beczek"
Witaj!
Ten mechanik z Wiośnianej (znawca beczek) siedzi obecnie, a napewno siedział jeszcze kilka miesięcy temu, na ulicy P.O.W na odcinku między Jaracza a Narutowicza po prawej stronie ( jadąc od Jaracza,z reszta inaczej sie nie da:) ) Numeru ulicy nie pamiętam. Numeru telefonu nie szukałem, poszukam. Co prawda my się z Panem nie polubilismy bo nie trzyma ustaloncyh kwot i terminów,ale na robocie się zna i był wychwalany przez Panią Ewę
Pamiętam,ze wjeżdzało się do niego na posesję przez barmę mniej wiecej w połowie tego odcinka ulicy P.O.W. Brama z portiernią.Sam warsztat jest w czymś na kształt garazy po lewej stronie dziedzińca.
Jak znajde numer,to dam znać.
Ja mam swojego sprawdzonego mechnika, na ulicy Tomaszowskiej. Jeśli byłbyś zainteresowany,to daj znać na PW. Tego moge polecić z czystym sumieniem, jest wybitnie poukładanym i sprawdzownym człowiekiem, który uczył się fachu na leciwych mercach w czasach ich świetności.