Witam Kolegów.
Przepraszam wszystkich, że na forum uniosłem się w obronie jednego z kolegów, który prezentował swojego SEC'a 500.
Stanąłem w jego obronie, ale niejako w obronie innych osób, z których na tym forum śmieją się użytkownicy, mający "swojego rodzaju zasług"i.
Wiem po co zalogowałem się na tym forum: chciałem należeć do braci zrzeszającej nieliczne grono użytkowników tych "specjalnych" mercedesów (Nie zważając na ich cenę), korzystać z wielkiej wiedzy
posiadaczy GWIAZD. Czasami podpowiadać innym nowym użytkownikom, w sytuacji gdy będę mógł się podzielić swoją wiedzą.
Ja kupiłem w126 niedawno. po moim pierwszym egzemplarzu zrozumiałem, że posiadanie innego auta nie wchodzi w grę. zakochałem się w tym modelu. Każdy z Was, szanowni koledzy rozumie co to znaczy, mieć ukochany model auta, z którym nie chcecie się rozstać. niestety (albo i stety) ja też wpadłem w ten nałóg. nie wyobrażam sobie mieć inne auto, więc po roku przerwy zakupiłem ponownie Sec'a.
Ja mam swoją wizję auta, inni użytkownicy forum również. Rozumiem, że nie podoba się to Wam. Gusta gustom nierówne. To zrozumiałe.
Uważam jednak, że nie powinniśmy krytykować innych osób za to jakie mają auta. Nie w taki sposób jak to się zdarza na forum.
Wyśmiewanie innych ze względu na felgi, tudzież na zabudowę znajdującą się w tle nie jest na miejscu. powiedzmy sobie szczerze - nie wszyscy są BOGACI - jednak niektórzy mają marzenia - jeśli marzeniem kogoś jest auto, które wszyscy kochacie, nie krytykujcie za to, że chce koniecznie mieć ten model auta (marzenia należy spełniać. Ludzie cięzko pracują, by móc spełniać swoje marzenia. Coś nam się należy od życia)
- np. że inne koła założył, niż WY lubicie. Ja nie należę do bogaczy, jednak kupiłem ten model z WIELKIEGO ZAMIŁOWANIA DO JEGO LINI, SILNIKA, STYLU - nie potrzebuję na kolację, dzięki).
Każdy kto kupił to auto kocha ten styl, tą linię, te kształty, to wykończenie, tą technikę... nie krytykujcie za to, że zakłada LPG bo go nie stać na benzynę... Ważne jest, że dla niego inne auto się nie liczy.
Myślę, że nie w prześmiewaniu, forum to, upatruje swoją główną działalność.
Łączyć nas powinno zamiłowanie do Mercedesa.
Forum służy by jednoczyć NAS. wielbicieli marki MERCEDES i jej wyjątkowych modeli.
Każdy ozdabia swoją gwiazdę na swój styl i doceńmy to. Krytykować można, wolne słowo mamy. Ale wstrzymajmy się z prześmiewaniem, z ośmieszaniem ludzi, z błaznowaniem...nie o to na tym forum chyba chodzi.
PRZEPRASZAM raz jeszcze osoby, które uraziłem. Jednak denerwuje mnie ośmieszanie innych....
POZDRAWIAM GORĄCO WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW GWIAZD!
P.S. Jestem przeciwnikiem PiS
![[cool]](./images/smilies/cool.gif)