- Kochany, pocaluj mnie jak Romeo piekna Julie...
- To znaczy?
Hmm... a moze przytul jak Abelard swa Heloize...
Czyli jak?
- Jak, jak, jak,..., Srak [bip]! Czytales cos w ogóle kiedys?
- Tak! Nasza Szkape. Ugryzc Cie w dupe?
Starsza kobieta udala sie do kosciola, ale zapomniala rózanca.
Klopot duzy, bez paciorków ani rusz.... Tymczasem w lawce przed nia zasiadl stary, suchy i przygarbiony dziadek. Aprytna kobieta postanowila wykorzystac jego wystajace kregi jako paciorki........
Gdy juz skonczyla, dziadek odwrócil sie i teatralnym szeptem powiedzial: - Teraz medalik ucaluj
Syn pisze list do matki:
"Droga Mamo! Urodzil mi sie syn. Zona nie miala pokarmu, wziela mamke Murzynke, wiec synek zrobil sie czarny."
Matka odpisuje:
"Drogi Synu! Gdy Ty sie urodziles, równiez nie mialam mleka w piersiach.Wychowales sie na krowim, ale rogi ci wyrosly dopiero teraz."
Hrabia mówi do Jana pocierajac palcami:
- Janie, czy to jest gówno czy plastelina?
Jan bierze na palec i wacha.
- Hrabio, to jest gówno.
Na to Hrabia:
No tak. Bo niby skad w mojej dupie plastelina
Przychodzi facet do lekarza:
- Panie doktorze, od kilku dni mam zatwardzenie, nic mi nie pomaga.
- Bedziemy musieli panu zaaplikowac czopki. Prosze sie odwrócic, sciagnac spodnie i pochylic sie. Ja panu pokaze jak to sie robi.
Facet sciagnal gacie, pochylil sie i poczul jak doktor wsuwa mu cos do tylka.
- OK, gotowe. Prosze to samo powtarzac samemu w domu co 12 godzin przez najblizsze trzy dni. Wieczorem gosciu próbowal samemu sobie poradzic, ale jakos mu sie nie udawalo. Poprosil wiec zone o pomoc. Odwrócil sie, sciagnal spodnie i wypial dupsko. zona jedna reke polozyla na jego ramieniu, druga natomiast zaczela wkladac mu czopek.
- O ku**a! - wrzasnal w pewnej chwili facet.
- Co sie stalo kochanie, zabolalo cie?
- Nie, ale wlasnie sobie uswiadomilem, ze ten lekarz trzymal obie rece na moich ramionach.
_________________ "Think Locally, Fuck Globally"
Kiedyś: Matiz z kratką - Twardy Zawodnik; MB W124 230TE Aut. - Baleron Forever; Ford Focus II 5d - Fantastic Sam Plastik
Dziś: Ford Focus kombi III - cholerne 6 biegów!
|