Zdjęcia z aparatu znajomego (od wczoraj na forum jako
Daze, właściciel srebrnej 190) możecie zassać
STĄD
Jeszcze dwa poglądowe z obu miejsc:
Skrzydlaczek ja na kolejny spot jestem bardzo chętny ale chyba nie za prędko żeby się spotkania nie przejadły. Tak czy siak tym razem powinien być w Gdańsku, już mam nawet pomysł na dwie lokacje. Postaram się zrobić im zdjęcia i pokazać Wam w najbliższym czasie.
Kiler postaram się tyle zdradzić na ile mi wiedza pozwala:
Radek3City - W123, automat w kierownicy, właściciel w żółtej bluzie.
McCoy - Gośc w płaszczu i okularach, przyjechał zielonym W123 230, lecz z Łodzi (z jego obecnościa na kolejnych zlotach może być ciężko;)
Ja - S123, wczoraj pojawiłem się z dziewczyną i kumplem, sam byłem w koszulce Guns n' Roses
Błękitne W123 z emblematem 3.0 należy do wysokiego kolesia w czapce pilotce przy którym ciągle pałętał się jego syn. Zdaje się, że nie m,a go na forum bo na zlot zaprosiłem go ja, zagadując po prostu kiedyś na ulicy
Daze - 190, automat, benzyna. Był z wysokim kolegą
Bart - 190, manual, Diesel. Ciemne włosy, przybył z Tatą
To chyba tyle o tych, których jestem pewien.
Radek na poczatku mnie zaskoczyło kto na mnie trąbi ( i za co?) ale potem się kapnęliśmy, że to Ty

Piękny kolor masz w swoim "codziennym"! Podrzuć mi fotki z moim kombiakiem na PW jak możesz.
Kilka zdjeć ccałej kolumny, jako że przez chwilę byłem na prowadzeniu udało sie zrobić zdjęcie większości ekipy za jednym zamachem.