Witam,
W związku z nie odbyciem się planowanego spotu w ostatnim czasie na naszych pięknych terenach Dolnego Śląska, proponuje zorganizowanie w mniejszym wydaniu spotkania fanów MB z Dolnego i nie tylko przy okazji odbywającego się w przyszłą niedziele OLDTIMER Bazar na terenie giełdy ogrodniczeprzy przy ul. Karmelkowej oczywiście we Wrocławiu.
Mam II propozycje.
1. Spotkanie po południu np. na odalonym od Wrocka o 50 km ośrodku wczasowym w miejścowości Biały Kościółek ( jeziorko i naprawde nie wygórowane ceny ok. 80 zł za domek 8 os. ) ale musiałbym się dowiedzieć czy będzie czynny i ile ewent. było by miejsc potrzebne. Następnie brawarek może ognisko ( zależy od pogody ) i dysputy do rana.
Niedziela - zorganizowany konwój autek ( zależnie od frekwencji ) i przejazd na wcześniej zarezerwowne miejsca ( da się załatwić ) na giełde.
Z ostatniej wizyty na bazarze zauważyłe że jest wielu ludzi, którzy posiadają piękne motory i są zainteresowani właśnie marką MB ( z drugiej strony np. ja osobiście i pewnie nie tylko ja maży o np. pięknym HARLEYu ), i znaczące dla szeżenia dobrej opini o tzw. starych MB byłoby spotkanie się z tymi ludźmi i nie tylko z nimi - to jest naprawde duża giełda, ci co byli mogą potwierdzić. Zdobyłem tam wiele cennych kontaktów ( np. chromowanie nie metalowych elementów motorów, aut itp. ) ludzi z całej Polski przyjeżdżają po to aby się zareklamować, a przecież każdemu z nas zależy na tym aby jego auto wyglądało OK.
Po giełdzie przejazd na naszą piękną starówke i tam przywitanie np. Mikołaja ( 05,12 ) nie długo-ktoś kto zasłabnie
![[smiech]](./images/smilies/smiech.gif)
może sie go doczeka.
2. Wersja bez soboty - spotkanie przy wzzgórzu Andersa - rano i z tamtąd przejazd na giełde, później można modyfikować plan.
To jest tylko propozycja, ale chętnie bym się spotkał z kolegami z klubu
( a niektórym spróbował wyjaśnić, iż opinia, że podobno jestem człowiekiem bardzo zadufanym w sobie jest nie do końca prawdą, oczywiście każdy może sobie myśleć różne rzeczy, w końcu mamy wolny kraj .
Pozdrawiam
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)