Melduję posłusznie, że załoga "g... traktora" również dotarła szczęśliwie do domu. W międzyczasie minąłem się na Puławskiej z Komornickiem
Dziękuję za wspaniałe atrakcje, jakimi nas uraczyliście. Oldik, byłeś pierwszorzędnym komandorem! Wielki sukces organizatorsko-oratorski!
Amon, niejaka "Szczała Amona" (nie mylić ze strzałą Amora) wejdzie na stałe do słownika uczestników zlotów.
Qzyn, dziękuję za wpuszczenie na łąkę
Piękna królewna z jasnym warkoczem na zamku, czyli Dzidek: 3! 5!
Grzechu: Wolniej, bo pierza na poduszki braknie!
Beata, Majka, Sebi, Sztos, Wasyl, wszyscy wyżej wymienieni oraz wszyscy, których nie wymieniłem, a pomagali w tym całym przedsięwzięciu: WIELKIE, WIĘKSZE i NAJWIĘKSZE DZIĘKUJĘ!!!
Cieszę się, że mogliśmy pomóc poturbowanym. W ciągu ostatnich 7 lat dwukrotnie zdobyliśmy pierwsze miejsce w klasyfikacji generalnej i raz trzecie, jednak dzisiejsza nagroda specjalna z tytułu gry Fair Play będzie tą najcenniejszą. Dziękuję!
Ula zwana Colosową: Dziękuję za pomoc w globalnym pojednaniu nieco porypanych (łącznie ze mną) klubowiczy!
Małgosia i Monika: Dziękuję!
Załoga z Olkusza: Dziękujemy za przepuszczenie nas na 1. czeskim zadaniu, abyśmy mogli nadrobić czas po wyciągnęciu kombi z tego i spomiędzy tego, w czym to coś utknęło było - na szczęście dla tych w środku
No i w ogóle, to spróbujcie tego w przyszłym roku nie powtórzyć! Bo my na pewno na Dolny Śląsk pojedziemy rajdować z jak największymi chęciami! Po prostu było super i... brak mi słów
A fotki przygotujemy dla Was jutro! Dziękujemy! Dobranoc
![[usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)