RaV22 pisze:
Przydało by się czyszczenie baku, sporo w nim syfu. Długo trwa taka operacja? Jaki koszt?
Samo czyszczenie zbiornika paliwa nie wiem ile dokładnie trwa, ale myślę, że to około 30 minut. Testowaliśmy moje auta i czyszczenie całego układu paliwowego (bez zbiornika) trwało około 30 minut + podpięcie i odpięcie sprzętu.
Koszty? Hm... w poniedziałek będziemy wyceniać nowe usługi. Ale możemy się umówić na totalną promocję i wyczyścić Ci wszystko co się da za zupełną darmochę, ale w zamian za opinię na forum. I pod jednym warunkiem! Opinia ma być zupełnie szczera. Jeżeli wchodzisz w temat, napisz do mnie na PW żeby się umówić.
Żeby nie robić OT proponuję koledze qoompel, jak już się upora ze sprzętem czyszczenie układu wtryskowego, pompy, wtryskiwaczy itp również za zupełną darmochę! Również proszę o kontakt na PW. <br>
Dodano po 13 minutach.:<br>
stanski61 pisze:
Tak,tak,po planowaniu głowicy kompresja zjadła pierścienie,nie daj się czarować,poprostu nie podocierali zaworów po planowaniu głowicy.
Zgadzam się z tym. Pierwsze słyszę, żeby kompresja mogła "zjeść" pierścienie. Chore to jakieś......
Myślę też (jak blackmilk), że może być kilka rzeczy, mogą być też oczywiście pierścienie, ale argument, że zjadła je kompresja jest chory. Jednym z czynników wpływających na złą pracę silnika (i to chyba najważniejszym) może być sam mechanik.
Ford Transit MK2 84 r. Oldskool
Kosmetyki samochodowe CarChemfb/CarChemPolska
Akcesoria do pielęgnacji samochodów egge.pl