sebi pisze:
No ja tez nie byłem zbyt gościnny za co sory ale sam widziałeś co u mnie się dzieje !! Jezu jak się cieszę że od piątku na urlop....
wierze, widziałem sam co tam sie dzieje np
"ey ja biore ten przewód
a ja ten,
ey nie ten jest za długi !! daj mi tamten!!
ale ten ja potrzebuje
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
"
i do tego masa telefonów i przeglądanie fotem z seri a gdzie to gówno było zamontowane co mam w ręce bo nie pamiętam. Ale ten silniczek wyremontowany i te zawiechy tak mnie rozwaliły że szok

a na koniec podniosłem maske w 109 to oczy odbiły mi sie o kolektory szczęka opadła i
..... "kurw.... jakie to wielkie
"
a tekst sebiego który mnie rozwalił ?
"kupujesz sobie 6.3 ? "
marzenie marzeniem ale ile można kupić ładnych MB za samo paliwo które ten smok spali ? producent podaje 21 l /100 km ale wydaje mi się że te 30 to on sobie wypije.
Sebi kiedy wracasz z urlopu to postaram się wpaść tak na dłużej bo w sumie to dzisiaj nie było jak. Chyba że nie masz czasu na takie wizyty to ok.
Wrażenia ogólnie bardzo pozytywne aczkolwiek na zdjęciach wyglądał tak pięknie że myślałem że wogóle nie ma lakierki do roboty. Podłoga bagarznika troche zjedzona. Blacha ogólnie dobrze wygląda. Fartuchy są w super stanie. Co do tych detali o których pisałeś Robert z Sebim to nie mam pojęcia o co chodzi bo tam niczego nie brakuje według mnie.
No i ten zapach po otwarciu samochodu

coś niesamowitego. Wnętrze bardzo fajne, szkoda że ta skóra taka popękana. Bardzo fajne masz te dywaniki coś ala ze sznura zrobione i jeśli się nie myle to oryginały.
Ogólnie to jest czym się chwalić i jest czego zazdrośćić. Piękny jest
Z tego co jako świerzak zauważyłem to mam już kilka różnic między w 108 a w 109
Po pierwsze w 109 ma dłuższe drzwi tylne
- ale ze mnie cwaniak i tak każdy to wie.
A po drugie to przedni słupek jest cały w chromie i nie wiem czy tylko 6,3 tak ma czy wszystkie ???
Kolejna to zawiecha na kompresorku.
Hmmm co tam jeszcze obczaiłem....
Aha możecie mi wyjaśnić od czego zależy model deski ? bo Robert ma dwa nawiewy na dole pod deską i to pewnie są nawiewy od klimy, ale ja zamiast tych nawiewów mam jakieś pokrętełko w swoim 108 i po co to wogóle jest bo nie wygląda jak oryginał ? a z vinu wynika brak radia więc chyba nic od radia.
Ta kierownica jest tak w oryginale czy to jakiś wymysł amerykańców ?
Jeśli coś jeszcze mi się przypomni to napisze bo tam stało tego tyle że nie można się było skupić na jednym a na rozmowie to wogóle.
chyba zatrudnię się jako nadworny pstrykacz Sebiego
to wtedy zdjęć będzie pod dostatkiem
A oto foty (poprawiłem wielkość tak jak pisaliście a był takie fajne
równie duże jak silnik
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
) :