Witam wszystkich b. serdecznie jestem nowy na forum, to moj pierwszy post.
Czesto przegladalem je bez rejestracji i teraz nadeszla ta chwila , by wziac sie do roboty i powaznie zajac tematem.
Wzorem kolegi mikimoll'a postanowilem zamiescic owy post.
Domyslam sie ze nie kazdy przeglada subforum "ogloszenia", dlatego zdecydowalem sie na ten ruch aby umiescic moje ogloszenie

- tu.
Moze ktos z tego forum z checia bedzie sledzil historie poszukiwania mojego wymarzonego auta.
Otoz, jestem conajmniej zainteresowany zakupem beczki [w123].
- Budzet 2500/3500
- Nadwozie: sedan
- kolor: obojetny
- silnik diesel: 200d - 300d
- Najlepiej trzecia, ostatnia seria - co za tym idzie - wspmaganie.
- Najlepiej okolice trojmiasta.
- Nie mam nic przeciwko na jakis wypad na Warmie czy Mazury.
Teraz troche wiecej o stanie technicznym.
Auto musi byc na chodzie. Chociaz nie musi odrazu przechodzic pelnych badan technicznych. Auto powinno byc w takim stanie , zebym nie martwil sie ze stanie mi na drodze.
Silnik jest dla mnie najwazniejszy. Bez wyciekow, lapania lewego powietrza, bez koniecznosci wymieniania jakichkolwiek uszczelek i zimeringow. Auto powinno jezdzic prosto i byc pozbawione luzow, chociaz moze byc przed wymiana koncowek. Mile widziane auta zgodne z VIN'em - czyli: autoalarmy i dokladane el. szyby w tym aucie mnie nie interesuja.
Bryla auta powinna sugerowac ze beczulka nie miala zadnych wiekszych kolizji, wszystkie elementy powinny byc rowno spasowane.
W blacharce jestem w stanie wiele/b.duzo zaakceptowac, ruda na:
- podszybiu
- podlodze
- progach
- blotnikach
- drzwiach
nie jest mi straszna. Wiem ze sa to wiekowe auta i sila rzeczy musi cos wyjsc. Wnetrze w stanie dobrym. Drobne braki wymienialnych elementow w pelni do akceptacji - dziura po taksometrze - nie bardzo.
Tyle jesli chodzi o auto.