Od 12 lipca minęło trochę czasu więc uważam, że można już kombinować kolejny spot.
Tym razem proponuje wstępnie
parking przy
hali Olivii w Gdańsku od strony ulicy
Bażyńskiego (na przeciwko WPiA) o standardowej godzinie
13 w
niedziele 30 sierpnia.
Myślę, że legenda do mapki jest zbędna
Jednocześnie wychodzę dość nieśmiało z pewną propozycją aby ustawić auta wg wieku. Oczywiście nie będziemy się tu bawić w jakiekolwiek przetasowania, zaglądać do Daten Kart i metryczek właścicieli ale zwyczajnie proponuje dwa rzędy, wzorem naszego forum, jeden dla aut klasycznych, drugi dla współczesnych. Niechaj definicjami tych pojazdów będą ich opisy pod subforami.
Druga propozycja ma na celu (tym bardziej jeśli twierdzicie, że tą powyższą chcę dzielić mercfanów) zintegrować naszą Trójmiejską społeczność. Proponuje, żeby każdy pozostawił za szybą swojego auta kartkę A4 z wypisaną ksywką z forum i prawdziwym imieniem. Nie da się ukryć, że często chodzimy wśród ludzi i nie mamy pojecia z kim mamy do czynienia, mam nadzieje, że to choć troszkę nas do siebie przybliży.
Jak na jeden raz chyba wystarczy zmian.
Po tym jak pogadamy tą standardową godzinę czy dwie proponuje oczywiście przejazd przez miasto - pytanie tylko czy w stronę Gdyni na Skwer czy do Filharmonii Bałtyckiej (tam chyba będzie jednak łatwiej z miejscem).
Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić na zlot i liczyć na frekwencję tak dużą jak w lipcu i kwietniu.