Witam
Jako, że na poprzednim spotkaniu umawialiśmy się, że następne będzie we wrześniu, to właśnie nadeszła pora wyznaczyć termin i napisać, krótki plan spotkania.
A wiec proponuję termin
19-09-2009 rok
Miejsce "tradycyjnie" po zachodzniej stronie Wału Miedzeszyńskiego pomiędzy Mostem Poniatowskiego, a ul Zwycięzców, z Wału proponuję, abyśmy niespiesznie pojechali sobie małą kawalkadą do Lasku Młocińskiego, i tam zjedli wspólny obiadek przyrządzony na grillu, flaczki i bigosik dowiozę

, a jakby ktoś nadal był głodny, to może do pobliskiego Mc Donaldsa wejść i kanapeczkę z wołowinką lub innym mięskiem skonsumować.
W związku z tym, że ma być to spotkanie obiadowe proponuję, abyśmy zebrali się około godziny
13:00 - 13:30.
O godzinie 13:30 – 13:45 ruszamy z Wału w kierunku Lasku Młocińskiego, mapka przejazdu
jest tutaj
Przejazd do Lasku Młocińskiego to 30 minut, a wiec około 14:00 – 14:15 zaczęlibyśmy przygotowania do posiłku, rozpalanie grilli, kuchenek gazowych i takie tam inne.
Prośba zatem o przywiezienie ze sobą, grilli, węgla oraz jakiś smakołyków, mięska, kiełbaski, czy warzywek, jarzynek lub owoców, napoje dla kierowców także będą mile widziane. Jeśli macie stołeczki i krzesełka, dobrze jest je zabrać, będzie więcej miejsc do siedzienia.
Niech każdy bierze co ma, a jak nie ma to niech bierze dobry chumor i też przyjeżdża, potem się to wszytko zbierze i podzieli

, dla nikogo nie zabraknie.
A po obiedzie spacer nad Wisłę
Kto zatem chciałby spędzić czas w miłej atmosferze, przy płonących grillach i w towarzystwie Beczek, a może ktoś ze starszym MB, lub innym fajnym leciwym samochodem chciałby dołączyć, niech przybywa i się integruje, zapraszam.
Postaramy się, aby i tym razem jakiś mały "zestaw degustacyjny" także się pojawił, wprawdzie nie rozmawiałem jeszcze na ten temat z fundatorem, ale myślę, że coś się uda wybłagać.
O cieście też jeszcze nie rozmawiałem, ale jako, że na ostatnim spotkaniu odniosło ogromny sukces, to zapewne uda się namówić twórcę do jego ponownego wykonania.
W Lasku Młocińskim są daszki i sporo miejsca i do biwakowania, i do zaparkowania, a wygląda on mniej więcej tak:

http://www.beczkolandia.pl
http://www.kali-tramp.pl