Witam.
Otoż problem polega na tym ze chcialbym to zreanimowac ale auta uzywam na codzien wiec musze to zrobic szybko i sprawnie. Czy ktos robil ten zabieg albo podobny...
standardowo lewy fotel przekrzywiony w lewa strone.. myslalem nad albo nad reanimacja wygniecionych sprezyn ale pewnie po niedlugim czasie znow by sie odksztalcily.. (wielkiej dziury nie ma ani nic, tylko jak sie siadzie to jest nizej ) wiec myslalem zeby moze prawa strone jakos "wygiac" .. bawil sie ktos tym?
fotel prawy.. (nie wiedzialem ze taki jest hehe ) w fotelu jakby czegos brakuje ale nie wiem czego (jeszcze).. idealnie rowno sie siedzi i wygodnie, ale... przod fotela jego rogi sa podatne bardzo na nacisk.. - tylnia czesc od strony oparcia idealnie jest sztywna, natomiast przednia buja na boki (jak rekami zlapie sie rogow fotela) to mozna sie kolysac ( w lewym tego nie ma) ktos moze wie o co chodzi??
a fotele sa oba el z pamiecia, wiec jakby ktos mi dal wskazowki jak szybko i bez uszkodzen je wyjac... (czy wiazka do silnikow jest w 1 koszulce i standardowo jak w MB zakonczona jakas wtyczka wpinana nie wiem w tunel czy cos, czy przewody ida kazdy osobno i gdzies pod wykladzina )? fajnie by bylo by po rozbiorce wsio dzialalo
pozdrowka