Cytuj:
i mam do niej duży sentyment, spędziłem w niej bardzo wiele pięknych, chwil z bliską mi osobą
Ja w swoim autku tez spedzilem wiele pieknych chwil z bliska mi osoba. Dobrze jednak, ze dzieci (droga dedukcji) zostaly poczete "po bozemu" czyli w lozku a nie w samochodzie
Zartowalem....
Podpisuje sie pod tym co napisales, bo wiele ludzi mowi mi, ze jestem stukniety, ze tak holubie te swoje W124 ale naprawde jazda tym autem pomimo jego wieku i kilometrow, ktore nabijam (a naprawde jezdze duzo) sprawia mi do dzis satysfakcje. Dokladnie tak jak u Ciebie, moim wymarzonym kiedys autkiem bylo W201 i tez od niego zaczalem swoja niekonczaca sie przygode z MB.
Z opisu rozmiar uszkodzen nie jest ogromny i wnioskuje, ze nie zostala naruszona kostrukcja autka a tylko jego zewnetrzne poszycie. Jak chcesz tel do mojego kolegi (handluje czesciami tylko do MB) to zadzwon 600465726 i powolaj sie na mnie - Milosz. Moze uda Ci sie niezbyt wygorowanym kosztem zreanimowac Twoja gwiazdke. Wiem, ze dziewictwo traci sie tylko raz (choc z perspektywy osoby, ktora kogos tego pozbawila, a nie stracila je sama
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
) ale trzeba zagryzc zabki i jezdzic dalej. Czas najlepszy arzt. Powodzenia w naprawie