Nie wiem co z silnikiem sie stalo

poprzedni wlasciciel mowil ze nie chodzil dobrze wiec wywalil go i wsadzil diesla. Ja sie z tego ciesze bo zawsze MB mi sie z dieslem kojarzyl, i zapomnialem o tym ze mam silnik w aucie majac diesla. LPG odpada z racji ze boje sie KJE z LPG - chociaz znajac mnie w koncu bym doszedl z nim do ladu (malo na to czasu), ale 2 sprawa musze miec caly bagaznik wolny, malo tego czasami musze sciagac oslone kola z racji wysokiej lini zaladunku zeby mi weszla "paczka". A ze stan mnie zadowalal, silnik odpukac jak zegarek smiga do tego wersja USA wiec SDLa z niego zrobic mi nie problem to why not
W takim razie wie ktos jaki powinien byc K dla licznika od 4,2?

<br>
Dodano po 5 minutach.:<br> Ale panowie moze ktos mi powiedziec jedna rzecz... czemu na tym zdjeciu z tej aukcji
http://www.allegro.pl/item934161712_mos ... se_86.html ten dyfer jest "sucho upocony" przy prawej polosce i odpowietrzniku?? chodzi mi o to czemu on jest "od gory" upocony jakby lezal dogory nogami dlugo? Moj wyglada podobnie z prawej strony od strony odpowietrznika ... i tez dekiel tylni od gory ma brudny..