BECKER pisze:

nie przesadzaj, to jest dobry mocny, bardzo tani, najtańszy na rynku samochód, o takiej wielkości i ilości miejsca w środku, a wykonanie..... tu nei ma już chyba kategorii, i jedna przewage nd MB, na podłużnice do samego końca, i sie nie łamie jak MB, po przeciążeniu
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
, wiem bo mam i poldka ( tzn miałem
)
a Mercedes, wiadomo:
A klasa - mały rodzinny samochodzik, przedni napęd - proteza samochodu, ale dla żony może być
, szkoda że to już nei jest prawdziwy Mercedes...
c jak comfort stosunkowo tani, bardzo reprezentacyjny samochód ( pamiętacie reklame : " co może 60 000zł, ?? Mercedes c klasa już za 60 000zł* , *reszta po roku bez odsetek
, czyli kolejne 60 000zł)
e jak ekskluzywny samochód - duży, mocy bez względu na ilości spalanego paliwa, jednak wciąż w granicach zdrowego rozsądku
, wygodny, nadal funkcjonalny swymi wymiarami , rodzinna limuzyna prezesa firmy
S super klass - totalna wariacja na kołach, silniki jakie tylko można wsadzić, spalanie - jak kogoś stać na tak zbajerzony i full wypasiony samochód to na paliwo nei patrzy. Samochód silnie reprezentatywny, na rodzinną limyzyne sie nei nadaje bo jest za drogi w utrzymaniu a dzieci i tapicerka
ze najwyższej jakości skóry = podróż dzieci PKSem,
A wymyślanie B klasy, to już paranoja, wiadomo było że MB ma byś duże, mocne i bezpieczne.... a teraz.....

oby sie udało sprzdać i zarobić, coś nasza MB na problemy finansowe skoro robi kolejny model alby utrzmać się na rynku - niestety odbije się to na reputacji bo Mercedes nei może być tani, bo jak luksus jest tani to juz przestaje być luksusem, tylko ogólne dostępnym towarem
Ale na szczęsci produkuje jedne z najfajniejszych limuzyn na świecie
, więc takie coś jak A - klase i Bklase można wybaczyć to tylko pokarm dla mas, aby można było produkować E i Sklasy bo C kalsa od zawsze ma się bardzo dobrze
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
- ta jak w USA W116 z silnikami diesla albu utrzymać sprzedaż 116 w benzynie