Kolego, trudny masz ten początek na forum.
Strasznie chaotycznie do tego się zabierasz ale i dostajesz odpowiedzii w stylu:
pablo pisze:
Fajne wnętrze, ale niestety nie z tego rocznika i serii, chociaż w 79 różnie to mogło być bo następowała przejście serii, fotele boczki i deska jest z serii II, a kiera jeszcze z I.
Czyli wg kolegi wyżej: wnętrze masz złe, ale może i masz dobre.
Co masz wpisane w dokumentach jako rok prod? Dostałeś z autem jakieś zagraniczne dokumenty?
Masz najprawdopodobniej 2. serię z elementami pierwszej, co jest zjawiskiem normalnym, acz po 30 latach trudno powiedzieć, co jest dodatkowo namodzone po drodze. A widać, że ktoś już coś kombinował we wnętrzu.
kubalukasz pisze:
moze wiesz jaki kod ma deska z serii 1 i czy mozna ja dostac
chcialbym ja odresteurowac bardzo dokładnie
Już wiesz, że części mają swoje numery (nie koniecznie nazywamy je kodami, te odnoszą się do wyposażenia) i sporo z nich można jeszcze kupić dziś jako nowe. W przypadku deski (najprawdopodobniej jej jednak nie "musisz" zmieniać) kupno nowej w tym kolorze o ile w ogóle jest dostępna jest bez sensu, bo podaż używek jest póki co wystarczająca, a cena nowej zwali cię z nóg, tym bardziej, że:
kubalukasz pisze:
mam tez inne zmartwienia (chory syn)
Ponawiam propozycję, abyś nauczył się obsługiwać wyszukiwarkę u góry. Nie ma co wyważać otwartych drzwi, naprawdę przerabialiśmy podobne przypadki z góry na dół i na skos. Myślę, że zanim cokolwiek zadecydujesz, nie mówiąc już o tym że zanim zaczniesz cokolwiek robić, powinieneś zapoznać się najpierw z informacjami na temat auta, z którym zaczynasz przygodę. Miejsce wybrałeś dobre.