trocin pisze:
Masz 1 reduktor i silnik chodzi bez zauwazalnych strat w mocy w porownaniu do Pb? Sprawdz jesli mozesz jaki to model reduktora...
Spalanie zdecydowanie niskie... W jakim rejonie ten gazownik? Moze i jak do niego sie wybiore...
Dokładnie jeden reduktor. "Gazownik" stwierdził (a ma facet doświadczenie), że ten w zupełności da sobie radę Strat mocy nie zauważyłem (ma jej zawsze pod dostatkiem)

Na wyższych obrotach daję radę z dostarczeniem odpowiedniej ilości gazu - sprawdzałem ). Markę podam Ci jak później
Co do spalania to raczej nie jestem sportowcem choć lubię od czasu do czasu "pogonić". Sam uważam że nie mam już ciężkiej nogi (przyśpieszam płynnie, staram się trzymać na trasie równą prędkość, taką by płynnie jechać a nie niepotrzebnie szarpać autem). Powiem szczerze, że sam jestem pod wrażeniem. Liczyłem coś ok 2-3 litrów więcej w cyklu mieszanym.
Dodatkowo u mnie w mieście (Inowrocław) nie występują takie korki jak np. w godzinach szczytu w Bydgoszczy ,Toruniu że o Warszawie nie wspomnę.
Gazownik w Radomsku tel. 604873544. Polecam
Honda AfricaTwin RD03 - ginący gatunek