Po dłuższej przerwie powracam...chyba z sukcesem

Otóż z braku czasu i głębszego przygotowania - oddałem autko do speca od MS'a z sąsiedniego forum 201-124.
Po niespełna 4 tygodniach pracy (tak naprawdę byłby tydzień, ale musiałem kompletować graty) samochód mam odebrać w czwartek.
Przypominam - W201 z M104 3.2 . Silnik w pełni sterowany z MS'a. Paliwo, zapłon, wiatrak chłodnica, zmienne fazy - wszystko z MS'a.
Główna zmiana to pierwotnie miał być MS I - jednak za radą kolegi - zamówiłem DB MS-II.
Kolega mieszka w Skarżysku-Kamiennej, poprosiłem aby zalogował się tu i pochwalił swoją praca,bo jest godna podziwu

TUTAJ REKLAMA JEGO USŁUG (CAŁKOWICIE BEZINTERESOWNA
![[hihi]](./images/smilies/hihi.gif)
) - po prostu jestem zachwyconym klientem
Produkuje on także płytki MS-V3.0, są tańsze od tych sprowadzanych z usa,a tak samo funkcjonalne.
Procki MS-I podobno są ogólnodostępne na polskim rynku, a MS-II będzie wkrótce także u niego do dostania.
Dostępne są zarówno czyste płytki, jak i już polutowane z jakimś wstępnym wsadem.
Dodatkowo, jak by ktoś miał serdecznie dosyć swojego K-Jeta, czy innego układu zasilania, lub po prostu chciał przejść na MS'a, kolega świadczy usługi montażu oraz strojenia - w zasadzie do każdego silnika.
Link do tematu na plastikowym forum

-
MegaSquirtNamiary na kolegę:
Mail: jaycob(at)poczta.fm
GG: 5165229
Pomyślałem że taki człowiek to cenna sprawa i każdemu może się przydać taki namiar.
Jednocześnie, ten post nie nadaje się do zamieszczenia w dziale warsztatów, ponieważ to taki sam pasjonat jak większość z nas.
Jeśli któryś moderator uzna że ten post nie powinien się tu znaleźć, bądź taka "reklama" jest niedopuszczalna, trudno
![[zlosnikhihi]](./images/smilies/zlosnikhihi.gif)