THC pisze:
Ma i to większy niż Ci się zdaje.
Zanim wyrzuciłes tysiąc na blachy, miałes coś jeszcze do naprawienia w aucie?
Czy zrobiłeś wszytsko na bierząco i na końcu przyczepiłes te obciachowe szyldy?
Co nie zmienia faktu , że wygląda jak świnia na łyżwach.
Pozdrawiam
S500LPG nivo team.
Oj THC - myslalem ze troche madrzejszy jestes
Moje
wszystkie auta zawsze byly, sa i beda w
bardzo dobrym stanie technicznym.
Mialem taki kaprys i kupilem indywidualne tablice z imieniem corki - masz z tym jakis problem? Moja kasa, moje auto - robie co chce i nic ci do tego...
A odnosnie wygladu lochy - widziales ja na zywo? Watpie... Bylem ostatnio na zlocie w Czmoncu i ogladalo ja wiele osob obeznanych w temacie i nikt nie zwrocil uwagi ze za wysoko stoi czy ma za male kola - wrecz przeciwnie, auto bardzo sie podobalo. To ze dla ciebie jest cos nie tak, to twoj problem, jesli po pierwszych lepszych fotkach mozesz to ocenic gratuluje sokolego oka
Zreszta z tego forum tez kilka osob ja widzialo na zywo i sie podoba - kryrtykuja tylko ci, co jej nie widzieli i sami jezdza jakimis druciarskim struclami.
Ciekaw jestem jak wygladaja auta najwiekszych szydercow i krytykantow - jesli sie je wstydzicie pokazac to tym bardziej powinniscie z pokora ogladac te, ktore sa w lepszym stanie od waszych, a jesli sie nie wstydzicie swoich aut i macie jaja to je zaprezentujcie.
Generalnie takie opinie jak te mam w dupie, ale mam urlop, duuuzo wolnego czasu to odpisze.
Bez poważania -
Trocin
![[hihi]](./images/smilies/hihi.gif)